Σάσα Σταμάτη: Το άγχος της κεντρικιάς και τα τηλεφωνήματα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/2/18

Σάσα Σταμάτη: Το άγχος της κεντρικιάς και τα τηλεφωνήματα Το ‘πε και το κάνε. Η Σάσα από της αρχή της χρονιάς τόσο μέσα στην εφημερίδα που εργάζεται όσο και έξω από αυτή δήλωνε σε όλους τους τόνους πως θα επιστρέψει πια στο γυαλί μόνο ως κεντρικιά. Αρχικά είχε ακουστεί το Mega μετά το Star τελικά η επάνοδος έγινε μέσω Σκάϊ.


Και μάλιστα ήθελε η ίδια να να βρεθεί στην μεσημβρινή ζώνη του Σαββατοκύριακου θεώρωντας πως ως παλιά καραβάνα στo gossip θα «φάει» τον Μένιο. Αυτό που έμαθα πως ακούστηκε μέσα στο Φάληρο και με ειρωνικό τόνο ήταν η ατάκα «Εδώ δεν τα κατάφερε η Μπεκατώρου απέναντι στον Μένιο. Θα τα καταφέρει η Σάσα;».Η Σάσα λοιπόν που έγινε κεντρικιά έχει πολύ άγχος και καθώς είναι γνωστό πως είναι και κυκλοθυμικός χαρακτήρας μετά την πρεμιέρα άρχισαν οι φωνές. Αλλά και τα βραδινά τηλεφωνήματα καθώς μου λένε έχει ενεργοποιήσει όλη την ατζέντα των γνωριμιών της και την επόμενη εβδομάδα θα έχει δύο δυνατές συνεντεύξεις.


Όμως για να πετύχει μια εκπομπή ο παρουσιαστής πρέπει να γνωρίζει τηλεοπτική ιστορία. Την οποία η Σάσα έδειξε να αγνοεί. Δεν το γράφω γιατί συνεργάζομαι με τον Μένιο.


Ο Φουρθιώτης έχτισε για να ακριβολογούμε ξανάχτισε την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου πριν πέντε χρόνια με πολύ προσπάθεια από το μηδέν. Ήταν μια ζώνη που τα χρόνια πριν την κρίση είχε χτίσει για πρώτη φορά η Ντέσυ Κουβελογιάννη και αργότερα η Βάσια Λόη στο Alter με το «Weekend».


Ο Μένιος, η Γωγώ Σαμπάνη και οι υπόλοιποι συνεργάτες έχτισαν μια νέα τηλεοπτική συνήθεια του Σαββατοκύριακου από την αρχή. Με πραγματικά «αποκαλυπτικά» ρεπορτάζ, ανθρώπινες συνεντεύξεις και κοινωνικά θέματα. Και φυσικά αυτό μπορεί μελλοντικά να το πετύχει και άλλος παρουσιαστής. Στην τηλεόραση ο ανταγωνισμός σε μια ζώνη είναι υγεία. Όμως θέλει μεγάλη προσπάθεια, χρόνο και υπομονή. Η Μπεκατώρου και ο ΑΝΤ1 δεν είχαν. Θα δούμε τώρα εάν έχουν ο Σκάϊ και η κεντρικιά Σάσα.

blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->