Ρουβάς & Ζυγούλη - Οικογενειακή ευτυχία στα χιόνια - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/2/18

Ρουβάς & Ζυγούλη - Οικογενειακή ευτυχία στα χιόνιαΗ οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη. Το λαμπερό ζευγάρι,
παρά το φορτωμένο του καθημερινό πρόγραμμα, επιδιώκει να βρίσκει χρόνο για ποιοτικές στιγμές. Παιδιά και γονείς λατρεύουν να περνούν χρόνο όλοι μαζί και ειδικά όταν αυτό περιλαμβάνει εξορμήσεις.  Ο Σάκης και η Κάτια απολαμβάνουν ιδιαίτερα τα ταξίδια που που τους φέρνουν πιο κοντά στα φυσικά τοπία. Έχουν φροντίσει να εμφυσήσουν αυτή την αγάπη και στα τέσσερα παιδιά τους.
Από πολύ μικρά η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας έμαθαν να αγαπούν τη φύση. Την εβδομάδα που πέρασαν είχαν, μάλιστα, την ευκαιρία να χαρούν παιχνίδια και βόλτες σε ένα ιδανικό σκηνικό. 


Όλοι μαζί, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, πέρασαν στιγμές ξεγνοιασιάς στον Παρνασσό κάνοντας σκι, παίζοντας χιονοπόλεμο και φτιάχνοντας χιονάνθρωπους. Ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οικογενειακής ευτυχίας με τους διαδικτυακού του φίλους.  Η οικογενειακή εκδρομή ξεκίνησε με αφορμή την Καθαρά Δευτέρα. Λίγες μόλις ώρες μετά το εκρηκτικό live του Σάκη Ρουβά στην Κύπρο, όπου ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του, αναχώρησαν όλοι μαζί -με το αυτοκίνητο της οικογένειας- για τον δημοφιλή χειμερινό προορισμό.
showtime-cy.blogspot.gr

Post Top Ad


-->