Η Φωτεινή Ψυχίδου ξεσκεπάζει τον Φερεντίνο για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στο Καρναβάλι! Η μακροσκελής ανάρτηση κόλαφος! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/2/18

Η Φωτεινή Ψυχίδου ξεσκεπάζει τον Φερεντίνο για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στο Καρναβάλι! Η μακροσκελής ανάρτηση κόλαφος!Άστραψε και βρόντηξε η Φωτεινή Ψυχίδου για το περιστατικό στο Καρναβάλι της Καλαμάτας με τον Χρήστο Φερεντίνο!


Η ίδια μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, περιγράφει το τι πραγματικά συνέβη!


Η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία βρέθηκε στην Καλαμάτα και παρακολούθησε με τα μάτια της την σκηνή με το αλεύρωμα αλλά και την ξαφνική αποχώρηση του Χρήστου Φερεντίνου, περιέγραψε καρέ – καρέ, τα γεγονότα.
Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:


Φερεντινο πες αλεύρι....

Κι εκει που ειμαστε μές στη τρελή χαρά και «τε λα πονκο», και περιμένουμε να κατέβουμε την Αριστομενους... ακούγεται από τα μεγάφωνα η φωνή του Χρήστου Φερεντίνου.....«εδώ έχουμε εκείνους που αρχίζουν από Μ και τελειώνουν σε σίγμα...οι «Μα...σίγμα» υπάρχουν σε κάθε πόλη...χειροκροτήστε τους!» Και μετά τίποτα...ούτε μουσική...ένα κενό!
Η πρώτη αντίδραση ήταν να σκεφτούμε ότι υπήρχε γκρουπ με το όνομα «μαλακες»...άλλωστε και εμείς όπως και οι υπόλοιποι καρναβαλιστές, αλλά και πλήθος κόσμου, δεν ήμασταν μπροστά για να καταλάβουμε τον λόγο που ο Χρήστος Φερεντίνος χαρακτηρισε έτσι ένα γκρουπ, στο οποίο συμμετείχαν και αρκετά ανήλικα παιδάκια ηλικίας δημοτικού με τις μαμάδες τους, (αυτοί άλλωστε ήταν και οι ηθικοί δράστες του αλεύρωματος)...βέβαια υπήρχε και ενας μεθυσμένος καρναβαλιστης ο οποίος του έριξε μπυρα από ένα κουτάκι που κρατούσε.. ο Φερεντίνος αφού ανταπάντησε με έναν πακο χρησιμοποιημένες σερπαντίνες..σηκώθηκε και έφυγε «σαν ποντικός» για να αλλάξει (δανείζομαι δίκη του πρόσφατη έκφραση) αναγγελωντας ειρωνικά «ότι θα επιστρέψει σε καμία ώρα» (κι αυτό ακριβώς έκανε!!!..)αφήνοντας μια ολόκληρη πόλη στα κρύα του λουτρού!!...
Ακολούθησε ένα σχετικό αλαλούμ, ευτυχώς είχαμε καβάντζα τον Σωτήρη Γεωργουντζο που χωρίς σκαλετα, προσπάθησε να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να μεταδωσει την παρέλαση ολομόναχος, αφού όλοι σύσσωμοι πήγαν να βοηθήσουν στο άλλαγμα...(άλλωστε οποίος θέλει φίρμα, πρέπει να μάθει να φέρεται και ως αυλη)!
Εμείς...μην γνωρίζοντας «πως» και «τι» κατεβαίνουμε πια ψιλοπερπατωντας....(αφου δεν ακούγαμε κάν μουσική από ένα σημείο κι έπειτα)... Μέσα στο μαζικό μούδιασμα κι ενώ όλοι κοιτιουνται απορημένοι ο Γεωργουντζος...φωνάζει το επικό.. «Είμαστε το καλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας!!»..(Αλμοδοβάρ σκηνικό τουλάχιστον!)
Ο δήμαρχος και η καρναβαλική επιτροπή με τα πέτσινα αυτιά, -αφου δεν ακουσαν τους αήθεις χαρακτηρισμούς που μεγαφωνιστηκαν από τους Αγίους Απόστολους μέχρι το πάρκο του ΟΣΕ-, ευχαρίστησαν θέρμα τον επώνυμο παρουσιαστή για το φιάσκο που μας χάρισε.. λέγοντας χαρακτηριστικά «η επιτυχία του Καρναβαλιού οφείλεται στον Φερεντίνο, τον καλύτερο παρουσιαστή της Ελλάδας»..!
Ευτυχώς...την κατάσταση πήραν στα χέρια τους οι Λοκομοντο...και μαζί τους χορέψαμε μέχρι τελικής πτώσης!...διοτι.. η πόλη αυτή έχει χιλιάδες που αρχίζουν από «Μα» και τελειώνουν σε «σιγμα» ...λέγονται ΜΑΓΚΕΣ.., και κατέβηκαν στο δρόμο για να συμμετέχουν και να δουν το καρναβάλι ...(που το χρυσοπλήρωσανε μέσα στους φουσκωμένους τους λογαριασμούς) ....and that’s χρόνια τώρα the deal..κύριοι των προβολέων, των τίτλων, και των επισήμων επιτροπών...
Αυτό που μας εμέινε φέτος, ήταν οι μουσικαραδες Λοκομοντο… και φυσικά
ο Σωτήρης.. ο Μέγας...ο Καλαματιανός!...
Και του χρόνου Καλαματαρα μου!
youweekly.gr

Post Top Ad


-->