Πόλεμος μηνύσεων. Η ηθοποιός, η σκλήρυνση κατά πλάκας και τα «φαγωμένα» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/2/18

Πόλεμος μηνύσεων. Η ηθοποιός, η σκλήρυνση κατά πλάκας και τα «φαγωμένα»
Και μετά σου λένε “Προσωπικά δεδομένα”. Ποια προσωπικά δεδομένα; Άραγε υπάρχει και ισχύει αυτός ο όρος, όταν φτάνεις σε σημείο μια γυναίκα, φίλη που αγάπησες υποτίθεται πολύ να την έχεις σακατέψει και οικονομικά, ηθικά και ψυχολογικά με αποτέλεσμα σήμερα να αντιμετωπίζει σκλήρυνση κατά πλάκας σε πολύ επιθετικό βαθμό;


Και δεν τα γράφω εγώ. Τα γράφει η φερόμενη ως θύμα στα δικόγραφα. Δυο μεγάλα δικηγορικά γραφεία ακονίζουν τα νομικά επιχειρήματα τους και συνάμα τα «μαχαίρια» τους προκειμένου να είναι όλα έτοιμα. Η μία είναι διανοούμενη πρωταγωνίστρια πολύ εστετ. Η άλλη είναι η κατά είκοσι χρόνια μικρότερη συνεργάτης συγκάτοικος και επιστήθια φίλη τόσο… που για δύο χρόνια έμεναν μαζί σε οικογειακό σπίτι της πρωταγωνίστριας.
Οι αναφορές στις μηνύσεις; Κινηματογραφικές. Προσημειωμένα χρήματα της πρωταγωνίστριας για να παγιδευτεί η νεότερη. Πυρκαγιές σε κοινό σπίτι.  Κατοχή αρχείων κομπιούτερ ακόμα και αντικειμένων χάκερ διασημότητες διεθνούς κύρους έχουν εμπλακεί  σε μια ιστορία αλλιώτικη από τις άλλες, όπου έχει αφήσει τη νεότερη με νευρική ανορεξία και με σκλήρυνση κατά πλάκας σε όξυνσης που την παρόπλισε και επαγγελματικά.


Μέσα στην εβδομάδα καταθέτονται μηνύσεις που ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου δικαστικά, οικονομικά, αισθηματικά και καλλιτεχνικά ανάμεσα σε δύο κυρίες που κάποτε  αγαπήθηκαν πολύ.


Εδώ θα είμαστε… και θα σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες…
blogs.gossip-tv.gr
Post Top Ad


-->