Πέφτουν οι υπογραφές για το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά! Πως μοιράζεται η περιουσία τους! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/2/18

Πέφτουν οι υπογραφές για το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά! Πως μοιράζεται η περιουσία τους!Νέες εξελίξεις έχουμε σχετικά με το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά! Συγκεκριμένα, πολύ σύντομα αναμένεται να πέσουν οι πρώτες υπογραφές!


Όπως μετέδωσε η εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, οι δύο παρουσιαστές θα είναι και επισήμως ελεύθεροι στις αρχές του επόμενου μήνα αφού υπογράφουν το διαζύγιο στις 12 Μαρτίου


Τα δικηγορικά γραφεία που εκπροσωπούν τους δύο παρουσιαστές είναι αυτό του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Φλωρίδη και η δικηγορική εταιρεία Απόστολος Καραγιάννης και συνεργάτες που δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο κος Φλωρίδης είναι θείος της Φαίης, ενώ ο κος Καραγιάννης είναι φίλος του Γιώργου από την περίοδο που ασχολούνταν με την πολιτική!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να δώσει το διαζύγιο του σε οικεία του πρόσωπα αφού το κλίμα μεταξύ τους είναι φιλικό και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Στις 12 Μαρτίου οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των δύο πλευρών θα βάλουν απλά μια υπογραφή προκειμένου να επικυρωθεί η συναινετική αίτηση αλλά και τα όσα έχουν αποφασίσει για την επιμέλεια των παιδιών τους.


Επισημαίνεται ότι στην εν λόγω αίτηση δεν υπάρχει κανένα οικονομικό στοιχείο προς διευθέτηση αφού οι δύο παρουσιαστές δεν είχαν κοινούς λογαριασμούς. Σε ό,τι αφορά στα ακίνητα που έχουν, τα έχουν μοιράσει έτσι ώστε να μην ταραχθεί η ηρεμία των παιδιών τους.
youweekly.gr

Post Top Ad


-->