Τροχαίο Βρεττού: Η φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου λίγο πριν το χειρουργείο! Ανατριχιάζουν τα λόγια του... - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

22/2/18

Τροχαίο Βρεττού: Η φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου λίγο πριν το χειρουργείο! Ανατριχιάζουν τα λόγια του...Ο Ηλίας Βρεττός νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο μετά το σοβαρό τροχαίο που έπεσε θύμα την Δευτέρα.


Ο τραγουδιστής έχει τραυματιστεί στην λεκάνη και τα πόδια ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr ο Ηλίας θα κάνει και 3 χειρουργεία!

Ο Ηλίας Βρεττός, νωρίς το πρωί λίγο πριν την μεγάλη του μάχη, έκανε μία ανάρτηση από το κρεβάτι του πόνου, στην οποία φαίνεται ότι του έχουν δέσει το χέρι. Τα λόγια του στην λεζάντα προκαλούν ανατριχίλα ενώ δείχνει ξεκάθαρο τον φόβο του γι'αυτό που θα ακολουθήσει! Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:


"Η πιο δύσκολη μάχη ξεκινάει αύριο...
Προσευχηθείτε στο Θεούλη να βγω νικητής! Όταν συγκεντρώνεται τόση αγάπη, συμβαίνουν θαύματα... Για αυτό ζω μετά από όλο αυτό... και τώρα σας υπόσχομαι πως θα παλέψω... όσο ποτέ άλλωτε... με χαμόγελο, δύναμη, πείσμα και αισιοδοξία... όπως κάνω ΠΑΝΤΑ!!! Σας ευχαριστώ... #ΗΒ"youweekly.gr

Post Top Ad


-->