Νέος πονοκέφαλος στον ΑΝΤ1. Δεν τράβηξε ούτε ο Αθερίδης. - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/2/18

Νέος πονοκέφαλος στον ΑΝΤ1. Δεν τράβηξε ούτε ο Αθερίδης.Δεν είναι φέτος η χρονιά τους. Ό,τι πρόγραμμα και να βγει δεν «τραβάει». Το ίδιο συνέβη και με τον Θοδωρή Αθερίδη που μετά βίας έγραψε πάνω από την βάση στο σύνολο (10,6%) και λίγο πιο πάνω από 12% (12,3%) στο δυναμικό κοινό.


Η εκπομπή είναι αλήθεια πως δεν είχε το νεύρο και την σπιρτάδα της τελευταίας περιόδου της στο Mega όπου την παρουσιάζε η σύντροφος του Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και το συγκεκριμένο project δεν είναι φθηνό για τον ΑΝΤ1 μιας και ως γνωστόν είναι format του εξωτερικού και πληρώνονται δικαιώματα.


Βέβαια δεν έχει το κόστος άλλων προγραμμάτων όπως το «Sunday» ή το «Hell’s Kitchen» που ξεκινά την άλλη εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση με αντίπαλους «Στην υγειά μας» στον Σκάϊ και «Master Chef» στο Star στον ΑΝΤ1 δεν περίμεναν πρωτιά Αθερίδη σε καμία περίπτωση αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα ποσοστά τηλεθέασης ειδικά στο δυναμικό κοινό.


Όπως σας έχω γράψει μετά το Πάσχα θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για πρόγραμμα, παρουσιαστές και στελέχη του ΑΝΤ1 αφού πρώτα θα έχει μπει στην κούρσα της τηλεθέασης και το γκανιάν Αντώνης Κανάκης με τον οποίο πιστεύουν στον Μαρούσι πως θα ρεφάρουν την χασούρα όλης της φετινής σεζόν.


blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->