Η «μάχη» της παραλιακής - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/2/18

Η «μάχη» της παραλιακής

 


Σας είχα γράψει πως για τον μεγάλο καυγά μεταξύ Κωνσταντίνου Αργυρού και Πέτρου Ιακωβίδη. Ο πρώτος παρέμεινε στην πίστα της παραλίας – με επιτυχία είναι αλήθεια – ο δεύτερος ανηφόρησε για Θεσσαλονίκη μαζί με τον Κουρκούλη σε γνωστό μαγαζί.


Τώρα τα πράγματα θα πάνε αντίστροφα. Στο συγκεκριμένο μαγαζί της Θεσσαλονίκης ανεβαίνει ο Αργυρός ενώ στην παραλία έρχεται ο Πέτρος Ιακωβίδης που φυσικά δεν μπορεί να κρατήσει μόνος του το συγκεκριμένο μαγαζί και θα μοιραστεί την πίστα με την Νατάσα Θεοδωρίδου.


Το σχήμα θα ξεκινήσει πολύ σύντομα και έχει ενδιαφέρον το πόσο θα πάει, αν δηλαδή θα βγάλει ολόκληρη σεζόν μέχρι το τέλος καλοκαιριού ή αν… έρθουν τα πάνω κάτω.


Η είδηση έκπληξη όμως είναι ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός συμφώνησε για άλλο μαγαζί φέτος το καλοκαίρι εκεί που εμφανίστηκαν πριν τρεις σεζόν πρώτα ο Νίκος Βέρτης και το επόμενο καλοκαίρι ο Σάκης Ρουβάς με τη Νίτσα την Φουρέιρα. Αυτό σημαίνει πώς οι μέχρι πρότινος συνεργάτες στην πίστα θα είναι απέναντι…


Δεν έχει ωστόσο ακόμη διευκρινιστεί αν ο συγκεκριμένος χώρος σήμα κατατεθέν της παραλιακής θα λειτουργήσει φέτος εξαιτίας της αναπλασης του Ελληνικού… Κάποιοι λένε πώς υπάρχει παράταση δυο ετών. Κάποιοι άλλοι πως όχι…
blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->