«Βγήκαν τα μαχαίρια» στο MasterChef: "Υπάρχουν 4 κοπέλες στον διαγωνισμό" - Απίστευτα καρφιά κατά του Τζώρτζη! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/2/18

«Βγήκαν τα μαχαίρια» στο MasterChef: "Υπάρχουν 4 κοπέλες στον διαγωνισμό" - Απίστευτα καρφιά κατά του Τζώρτζη!


Η επιστροφή της Μάγκυ Ταμπακάκη προκάλεσε αντιδράσεις στον διαγωνισμό μαγιερικής «MasterChef» με παίκτες να δηλώνουν στον κριτή Σωτήρη Κοντιζά πως είναι ανήθικο που η ίδια επέστρεψε από την στιγμή που είχε αποχωρήσει από μόνη της και για έναν τόσο σοβαρό λόγο.

Την πιο διπρόσωπη στάση την είχε όμως ο Τζώρτζης.

Ο ίδιος όπως φάνηκε και στο επεισόδιο της Τρίτης στην αρχή αγκάλιασε την Μάγκυ και φάνηκε να χαίρεται που η ίδια επιστρέφει στον διαγωνισμό, ωστόσο στις κάμερες και στους παίκτες έλεγε διαφορετικά πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε στις κάμερες πως βρίσκει ανήθικο το ότι επέστρεψε η Μάγκυ, ενώ το ίδιο φαίνεται να είπε και στους συμπαίκτες του.

Ωστόσο, όταν του δόθηκε ευκαιρία να μιλήσει στους κριτές, όπως έκανε ο Δημήτρης Τσικίλης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο ίδιος κράτησε «σιγήν ιχθύος» με αποτέλεσμα να λάβει κι αυτός επικριτικά σχόλια.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Ο καυγάς της Σπυροπούλου με τους Διάσημου, το ξέσπασμα της Δαλάκα και ο άσχημος τραυματισμό της! Τα κλάματα παίκτριας των Μαχητών!

Ο Αργύρης Αγλαμίσης, λοιπόν, σχολίασε την στάση τους λέγοντας «Στον διαγωνισμό πλέον είναι τέσσερις οι κοπέλες. Η μία εξ αυτών φοράει παντελόνια που δεν τα τιμά, που ήθελε να αντιδράσει, αλλά δεν αντέδρασε, ο Τζώρτζης», ήταν το σχόλιό του.


protothema.gr

Post Top Ad


-->