Βίντεο. Μαλλιά κουβάρια ηθοποιοί σε γύρισμα – «Ποιος είσαι εσύ ρε;» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/2/18

Βίντεο. Μαλλιά κουβάρια ηθοποιοί σε γύρισμα – «Ποιος είσαι εσύ ρε;»

Το τελευταίο διάστημα έρχονται στο φως της δημοσιότητας διάφορα μελανά σημεία που αφορούν τον χώρο της υποκριτής. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι ηθοποιοί που αποκάλυψαν τους διαπληκτισμούς που είχαν με συναδέλφους τους. Γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος σε απογευματινή εκπομπή και εξιστόρησε ένα περιστατικό που βίωσε ο ίδιος.


Είπε ότι την περσινή σεζόν διαπληκτίστηκε με έναν ηθοποιό καθώς ταλαιπωρούσε το συνεργείο και όχι τον ίδιο. «Τσακώθηκα μόνο μια φορά πέρυσι με έναν ηθοποιό διότι τυραννούσε το συνεργείο, όχι εμένα.


Εγώ σέβομαι τους ανθρώπους που δουλεύουν γύρω μου… Δεν ανέχομαι τώρα από ένα παιδί να τυραννάει την μακιγιέζ, την ενδυματολόγο και τους κινηματογραφιστές. Να ακούω ξαφνικά το παιδί να λέει «Μπορείς να μου δείξεις λίγο το πλάνο που γυρίσαμε;» Ποιος είσαι να δεις το πλάνο ρε; Τι είσαι; Είπα κατευθείαν «Μα αγάπη μου γλυκιά δεν ζήτησα να δω εγώ το πλάνο που έχω 30 χρόνια σε αυτή την δουλειά και ζητάς εσύ; Ποια είσαι;»» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα».


 Δείτε το παρακάτω βίντεο
Πηγή: blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->