Ο Λούης Πατσαλίδης έκανε τεράστιο λογαριασμό σε γνωστή πισίνα της Λευκωσίας και έφυγε – Ποιος πλήρωσε τη ‘ζημιά’ (ΒΙΝΤΕΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/2/18

Ο Λούης Πατσαλίδης έκανε τεράστιο λογαριασμό σε γνωστή πισίνα της Λευκωσίας και έφυγε – Ποιος πλήρωσε τη ‘ζημιά’ (ΒΙΝΤΕΟ) Ο Λούης Πατσαλίδης βρέθηκε καλεσμένος στο Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος.


Ο αγαπημένος standup comedian δίνει μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στον μιλώντας για την οικογένεια του, τη γνωριμία του με τη γυναίκα της ζωής του, αλλά και για την επιτυχία του.


Ο παρουσιαστής του «Λούης Night Show» που αγαπήθηκε από το κυπριακό κοινό για το χιούμορ και την ζωντάνια του, αλλάζει για λίγο ύφος, και εξομολογείται, τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, αλλά και τις καταστάσεις που υπήρξαν σταθμός στην πορεία του.Ο Λούης Πατσαλίδης σοβαρός και χωρίς το «πονηρό» και «αστείρευτο» του χαμόγελο αναλύει την επαγγελματική του ζωή πριν την τηλεόραση περιγράφοντας πόσο άσχημα ένιωθε ως τραπεζικός υπάλληλος.


Ο Γιάννης Πατσαλίδης, πατέρας του αγαπημένου Λούη, μίλησε για τον γιο του το χαρακτήρα του αλλά και για τα «ελαττώματά» του.


«Ο Λούης είναι ο άνθρωπος που μας έκανε πάντα να γελούμε, ο άνθρωπος έξω καρδιά, ένας αυθεντικός όπως ακριβώς τον βλέπετε στην τηλεόραση. Ξέρει ποιος είναι, ποιες είναι οι δυνάμεις του και μέχρι που μπορεί να φτάσει. […] Η σχέση μου μαζί του ήταν τόσο καλή περισσότερο φίλος παρά πατέρας, μεγάλωσα μαζί του, σε όλες τις δραστηριότητές του ήμουν δίπλα του. […]


Απόφοιτος της 6ης δημοτικού, καλοκαίρι, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «παπά θα πάω με τους φίλους μου στην πισίνα» εντάξει γιε μου πήγαινε θα έρθω το απόγευμα να σε πάρω. Πηγαίνω το απόγευμα να τον πάρω ξεκινώ να φύγω, μου φωνάζει το γκαρσόνι μου λέει «κύριε Πατσαλίδη έχετε κι ένα λογαριασμό». Λέω τι λογαριασμό; Μου λέει είναι γύρω στις 430λίρες! Τι; 430λίρες; Για ποιο λόγο; Ήταν με τους συμμαθητές του εδώ και τους εκέρασε. Τους ετάισε, τους επότισε, τους εδιασκέδασε, και φύγανε».


Δείτε την αντίδραση του πατέρα του στο βίντεο που ακολουθεί:

lifenewscy.com

Post Top Ad


-->