"Φωλιά των Κου Κου": Τηλεφωνικά στην εκπομπή ο Κρατερός Κατσούλης! Το ξέσπασμα για την υγεία του, η αποκατάσταση της αλήθειας και η συγκίνηση της Κατερίνας! (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/2/18

"Φωλιά των Κου Κου": Τηλεφωνικά στην εκπομπή ο Κρατερός Κατσούλης! Το ξέσπασμα για την υγεία του, η αποκατάσταση της αλήθειας και η συγκίνηση της Κατερίνας! (Βίντεο)Για ακόμη μια εβδομάδα απουσιάζει ο Κρατερός Κατσούλης από την εκπομπή του και την θέση του τις τελευταίες μέρες έχει πάρει η Μαρία Ηλιάκη!

Ο ίδιος εμφανίστηκε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή του και ενημέρωσε τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες του για την κατάσταση της υγείας του!
«Είναι καλύτερα τα πράγματα. Χρειάζεται κάποιος χρόνος ακόμα αποθεραπείας. Είμαστε σε καλό δρόμο όμως. Απλώς δεν βγήκα να πω κάτι παραπάνω όπως και την τελευταία φορά γιατί διαψεύστηκα. Οπότε προτιμώ να μη λέω πολλά και να επιστρέψε όταν είμαι γερός και δυνατός, παρά να νομίζω ότι ήρθε η ώρα αλλά τελικά δεν ήταν η ώρα του» ανέφερε και πρόσθεσε:


«Επειδή είναι μεγάλο το διάστημα που έχω λείψει και έχουν αρχίσει να ακούγονται διάφορα πράγματα από λίγο αστεία έως πολύ σοβαρά, δεν έχω κάτι πάρα πολύ σοβαρό στην υγεία μου, είναι απλώς κάτι το οποίο χρειάζεται αντιμετώπιση, θεραπεία, αγωγή και ξεκούραση». Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:
Post Top Ad


-->