ΚΥΠΡΟΣ - ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/2/18

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΕξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του, το μόλις τριών μηνών βρέφος που μεταφέρθηκε προχθές, εσπευσμένα, από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου στο Μακάριο στη Λευκωσία.
Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Κωνσταντίνου, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», τόνισε ότι η υγεία του βρέφους εξακολουθεί να βρίσκεται σε «πολύ κρίσιμη κατάσταση».
Ήδη έχει περάσει ένα κρίσιμο 24ωρο, κατά το οποίο, δυστυχώς, δεν προέκυψε μέχρι στιγμής εγκεφαλική λειτουργία. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα ελπίδες, με την κυρία Κων/νου να τονίζει ότι το επόμενο 24ωρο θα είναι καθοριστικό.
Όπως είπε η κ. Κωνσταντίνου, "το μωρό ήταν σε κωματώδη κατάσταση και ανέστειλε όταν πήγε στο Νοσοκομείο Πάφου. Έγιναν έντονες προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από ομάδα ιατρών του νοσοκομείου και φάνηκε ότι επανήλθε η καρδιακή λειτουργία. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στην Εντατική Παίδων του Μακάριου Νοσοκομείου". "Σημειώνεται", πρόσθεσε, "ότι το μωρό έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η οποία προηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες λόγω πτώσης που είχε".
showtime-cy.blogspot.gr

Post Top Ad


-->