Η πρώην του Μάριου Πρίαμου στην 'αγκαλιά' του Ντάνου στην Λευκωσία - ΦΩΤO - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/2/18

Η πρώην του Μάριου Πρίαμου στην 'αγκαλιά' του Ντάνου στην Λευκωσία - ΦΩΤOΚαι όμως η πρώην αγαπημένη του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη ποζάρει μαζί με τον Ντάνο. Σχολίασε στην λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους followers της στο instagram η Ιωάννα Γιαννακού, όπου ποζάρει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο "Απρόσμενες συναντήσεις".


Η φωτογραφία αναρτήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 25 Φεβρουαρίου, πιθανότατα σε κάποια βραδινή έξοδο του νικητή του Survivor και της πρώην αγαπημένης του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρισκόταν στο νησί μας, μιας και παρευρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο του Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ, Γρηγόρη Αυξεντίου.Ο παίκτης του περσινού Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στην Ιερά Μονή Παναγίας Μαχαιρά για το ετήσιο μνημόσυνο Γρηγόρη Αυξεντίου και στη συνέχεια στο χώρο της θυσίας του ήρωα, όπου έγινε αναπαράσταση της μάχης.


Το βράδυ όμως, σύμφωνα με την ανάρτησή της Ιωάννας νυχτοπερπάτησε, όπου και συναντήθηκε με την παίκτρια που θαυμάσαμε στο VOICE.


tothemaonline.com

Post Top Ad


-->