Για πρώτη φορά! Η πρώην σύντροφος του Παντελίδη αποκαλύπτει πως γνώρισε τον τραγουδιστή: "Με βρήκε στο Facebook και..." - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/2/18

Για πρώτη φορά! Η πρώην σύντροφος του Παντελίδη αποκαλύπτει πως γνώρισε τον τραγουδιστή: "Με βρήκε στο Facebook και..."
 Η γυναίκα - σταθμός στην ζωή του Παντελή Παντελίδη, η γυναίκα που έγινε η αιτία να γράψει τα πρώτα του τραγούδια ο Παντελής και να γίνει γνωστός 2 σχεδόν χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα μιλά πρώτη φορά για την σχέση τους και για το πως ήταν ο τραγουδιστής πριν γίνει διάσημος...


Η Μαρία Γεωγρακάκη που όπως σας είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά πλέον έχει φτιάξει την ζωή της και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα.


Αρχές του 2011 σε ένα μπαρ στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Η Μαρία διασκεδάζει με την παρέα της, στην οποία θα προστεθεί αργότερα και ο άγνωστος τότε στο ευρύ κοινό Παντελής Παντελίδης. Είναι ένας ταλαντούχος νέος που ξεδιπλώνει το ταλέντο του σε μικρές μουσικές σκηνές της Αθήνας, αλλά και στο δωμάτιο του σπιτιού του, παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας στίχους που ο ίδιος έχει γράψει, όπως και τη μουσική.

"Ημασταν σε ένα μαγαζί από τα μέρη του και γνωριστήκαμε μέσω φίλων. Βρήκε το Facebook μου και έστειλε μήνυμα. Δεν ήμασταν από την αρχή μαζί, υπήρχε ένα πολύ όμορφο φλερτ. Με κυνήγησε πολύ, πάρα πολύ! Ηταν άνδρας-κυνηγός. Λάτρευε το γυναικείο φύλο. Είχαμε, όμως, διάρκεια, δεν ήταν αυτό που λέμε της μιας βραδιάς. Από τον Αύγουστο του 2011 ουσιαστικά ήμασταν μαζί", εξομολογείται η Μαρία Γεωργακάκη στο «ΘΕΜΑ».

Πηγή: youweekly.gr

Post Top Ad


-->