Γάμος Τανιμανίδη - Μπόμπα: Το ρομαντικό εκκλησάκι και ο στολισμός που διάλεξε η Χριστίνα! Οι φωτογραφίες από το μαγευτικό Βαθύ! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/2/18

Γάμος Τανιμανίδη - Μπόμπα: Το ρομαντικό εκκλησάκι και ο στολισμός που διάλεξε η Χριστίνα! Οι φωτογραφίες από το μαγευτικό Βαθύ!

Στη Σίφνο και τον οικισμό Βαθύ, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο πρόκειται να γίνει ο γάμος του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας!


Οι δυο τους επέλεξαν το νησί επειδή το αγαπούν πολύ και εκεί μάλιστα είχαν παντρευτεί οι καλοί τους φίλοι Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης, οι οποίοι είναι και οι κουμπάροι τους! Διαβάστε παρακάτω....


Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η Χριστίνα Μπόμπα έχει επιλέξει τους MI - RO για να ράψει το νυφικό της! Η Χριστίνα θέλησε ο γάμος τους να γίνει στο ρομαντικό εκκλησάκι του Άγιου Ταξιάρχη και ο Σάκης δεν της χάλασε χατήρι! Εξάλλου όπως θα δείτε στις φωτογραφίες το εκκλησάκι είναι χτισμένο πάνω στην παραλία και αποτελεί ιδανικό μέρος για το τελεστεί ένα μυστήριο σε ρομαντική διάθεση!

Το Youweekly.gr έχει όμως και αποκλειστικό ρεπορτάζ με όλες τις λεπτομέρειες! Η Χριστίνα θέλει όλα να είναι απλά και λιτά και ο στολισμός θα είναι σε λευκές αποχρώσεις που συνδυάζονται άψογα με το βαθύ μπλε του Αιγαίου!


Δείτε φωτογραφίες από τον ρομαντικό οικισμό Βαθύ:


Πηγή: youweekly.gr

Post Top Ad


-->