Εκτοξεύει απειλές η παραγωγός του ‘Survivor’ – Θα απαντήσει στις φήμες με… εξώδικα (ΦΩΤΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/2/18

Εκτοξεύει απειλές η παραγωγός του ‘Survivor’ – Θα απαντήσει στις φήμες με… εξώδικα (ΦΩΤΟ)Έξαλλη η παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης με τα δημοσιεύματα που της «χρεώνουν» ειδύλλιο με τον παίκτη των «Μαχητών» Θοδωρή Θεοδωρόπουλο.


Οι φήμες ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το μοντέλο και η υπεύθυνη παραγωγής του Survivor και δεξί χέρι του Ατσούν Ιλιτζαλί, Εμινέ Γεσίρ, ήρθαν πιο κοντά, προκάλεσαν έντονη αντίδραση, αλλά και δημόσια προειδοποίηση για λήψη μέτρων.«Όσοι με ξέρουν καλά ξέρουν ότι δεν μιλάω πολύ, παρά μόνο με πράξεις. Είμαι ένας άνθρωπος με πολύ έντονο και εκρηκτικό χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα πολύ ταπεινός, που ζει σε έναν δικό του κόσμο! Λόγω του επιπέδου και της αξιοπρέπειας που έχω σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας, πέρυσι δεν μίλησα για τις τεράστιες γελοιότητες που έγραφε κάθε καημένος στα ΜΜΕ για να βγάλει το ψωμάκι του. Ως εδώ και μη παρέκει! Θα μιλάμε από δω και πέρα, αφού το ζητήσατε. Με εξώδικα», έγραψε η 29χρονη Γεσίρ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.


Πηγή: lifenewscy.com

Post Top Ad


-->