Έξαλλος ο Χρήστος Φερεντίνος- Τα «πήρε» με καρναβαλιστές- Τι συνέβη - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/2/18

Έξαλλος ο Χρήστος Φερεντίνος- Τα «πήρε» με καρναβαλιστές- Τι συνέβη«Τα πήρε» ο Χρήστος Φερεντίνος στο φετινό Καρναβάλι στην Καλαμάτα.


Ο παρουσιαστής βρέθηκε στην πόλη της Καλαμάτας για να παρουσιάσει το φετινό τους Καρναβάλι. Όμως η συμπεριφορά κάποιων καρναβαλιστών τον έβγαλε εκτός εαυτού.
Η αρχή έγινε με κάποιους πιτσιρικάδες οι οποίοι έριξαν αφρό στον Χρήστο Φερεντίνο. Ο παρουσιαστής, όπως αναφέρει το messinialive, προσπέρασε την κίνηση αυτή με χιούμορ. Στη συνέχεια όμως ένα γκρουπ καρναβαλιστών τον αλεύρωσε τόσο πολύ που όσοι το παρακολούθησαν ήξεραν ότι η πλάκα αυτη ξεπέρασε τα όρια.
Ο Χρήστος εκνευρίστηκε τόσο που αποκάλεσε αυτούς που τον αλεύρωσαν «μαλ…». Όμως η «πλάκα» για κάποιους δεν είχε τελειώσει. Μερικά λεπτά αργότερα ο οδηγός ενός άρματος βγήκε από το παράθυρο και μπουγέλωσε τον παρουσιαστή με αποτέλεσμα ο Χρήστος Φερεντίνος να αποχωρήσει από το Καρναβάλι.


«Φεύγω, πάω να αλλάξω και θα τα ξαναπούμε σε καμία ώρα» είπε ο Φερεντίνος αφήνοντας στην μέση την παρουσιάση του καρναβαλιού. Την σκυτάλη πήρε όπως αναφέρει το messinialive ο Σωτήρης Γεωργούντζος.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->