Εικόνες Σοκ: Ενεπλάκη σε τροχαίο Έλληνας κομμωτής - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/2/18

Εικόνες Σοκ: Ενεπλάκη σε τροχαίο Έλληνας κομμωτής


Ο πρωταγωνιστής του θέματος μας είναι ένας από τους κορυφαίους κομμωτές και make up artists της γενιάς του. Και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά η διαδρομή του μιας και έχει συνεργαστεί με ανθρώπους… «ισχυρούς».

Όπως για παράδειγμα με την Πάολα, γνωστούς παρουσιαστές, ηθοποιούς και πολλούς άλλους. Μάλιστα στο παρελθόν έχω γράψει για τον τυπάκο. Ωστόσο αυτη την φορά αφορμή για να γράψω αποτελεί ένα τραγικό γεγονός.

Ο Βασίλης Βασιλείου είχε ένα τροχαίο. Σκληρό. Δυνατό. Δείτε μόνοι σας τις εικόνες του αυτοκινήτου που έγινε σμπαράλια. Μια άμορφη σωρός απο λαμαρίνες. Ο ίδιος σώθηκε από θαύμα. Γιατί; Διότι φορούσε ζώνη! Αυτό είναι και το μήνυμα που δίνει ο ίδιος σε όλους τους οδηγούς: «ΦΟΡΑΩ ΖΩΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν έχω κάποιο λόγο να ανεβάσω αύτες τις φωτογραφίες Κυριακή πρωί κ να χαλάσω σε κάποιον την διάθεση !

Όπως κάθε Σάββατο ταξιδεύω για Αθήνα με χιόνια βροχές τα πάντα κ μέχρι χθες δόξα το θεό δεν είχα πάθει ποτέ κανένα τροχαίο τίποτα τίποτα. Αυτό που βίωσα όμως χθες ήταν πολύ σκληρό ,βασικά Ζω ! ΦΟΡΟΥΣΑ ΖΩΝΗ !!!(Για καλή μ τύχη τα παιδιά της νέας οδού αν το γράφω σωστά ήταν 2 χιλ μακριά πίσω μ σχεδόν κ το υπηρεσιακό της τροχαία μόλις είχε βγει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ !!!)Φοράτε ζώνη !!!!

Nassos Blog

Post Top Ad


-->