Αυτός είναι ο 47χρονος που δολοφόνησαν πριν απο λίγο στην Λεμεσό (φωτο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/2/18

Αυτός είναι ο 47χρονος που δολοφόνησαν πριν απο λίγο στην Λεμεσό (φωτο)


Γνωστός στην αστυνομία το θύμα της νέας δολοφονίας που διαπράχθηκε μέρα μεσημέρι σε ταβέρνα στη Λεμεσό, η οποία άφησε την σφραγίδα του υποκόσμου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του REPORTER, το θύμα είναι ο Έρνεστ Λεωνίδη ο οποίος απασχόλησε έντονα την αστυνομία στο πρόσφατο παρελθόν και με αφορμή τη δολοφονία του Γιώργου Γεωργίου άλλως Τσικίτο, που έγινε το βράδυ της 1ης Μαρτίου 2016 έξω από το σπίτι του στην Πύλα όπου «χτυπήθηκε» από ελεύθερο σκοπευτή.

Συγκεκριμένα στην οικία του αδελφού του 47χρονου λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Τσικίτο, εντοπιστικέ μια τσάντα εντός της οποίας υπήρχε ένα πιστόλι, ένα κοντόκανο κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια, αυτοσχέδιες κατασκευές με μαύρη κολλητική ταινία που στην άκρη τους υπήρχαν τοποθετημένες λεπίδες καθώς και μία δερμάτινη θήκη με τρία μαχαίρια με λεπίδες.

Μετά την ανεύρεση της βαλίτσας ο 47χρονος και ο αδερφός του φόρεσαν χειροπέδες και διερευνάτο κατά πόσον η βαλίτσα με τα όπλα είχε οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του Τσικίτο.

Επίσης για την υπόθεση συνελήφθη και Ρώσος που φιλοξενείτο από τα αδέλφια και ο οποίος στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι το οπλοστάσιο ήταν δικό του ενώ ισχυρίστηκε ότι ήταν μέλος των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας και ερχόταν στην Κύπρο ως επισκέπτης. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια επρόκειτο για ελεύθερο σκοπευτή του Ρωσικού στρατού. Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία διερευνούσε το ενδεχόμενο να είχε σχέση με τη δολοφονία «Τσικίτο», κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε.

Κατονομάστηκε και από τον γνωστό Έντι ο Πόντιος

Η υπόθεση με το οπλοστάσιο δεν ήταν η μόνη που έφερε σε μπελάδες τον 47χρονο που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λεμεσό. Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, ο 47χρονος καταζητείτο μαζί με τον αδελφό του, αναφορικά με υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, συνωμοσία για ανατροπή της πορείας της δικαιοσύνης και επηρεασμό μαρτύρων, παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, παράνομη κατοχή κοντόκαννου ΔΟΚΟ, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και παράνομη κατοχή πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Δ.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δύο αδελφών δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, μετά την καταγγελία του φρουρού του «Τσικίτο», του γνωστού Έντι ο Πόντιος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν μεταξύ των πέντε ατόμων που τον απειλούσαν να πάρει μισό εκατομμύριο ευρώ, να υπογράψει έγγραφο και να φύγει από την Κύπρο προκειμένου να μην καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας σε δύο ποινικές υποθέσεις που αφορούσαν εμπρησμούς πρακτορείων.

Όπως είχε μεταδώσει ο REPORTER, ο Έντι ο Πόντιος τελικά κατάφερε να κηρυχθεί ως εχθρικός μάρτυρας αντιμετωπίζοντας πλέον ο ίδιος ποινικές ευθύνες καθώς αναίρεσε τα όσα είχε καταθέσει λέγοντας πως «δεν ήταν στα καλά του γιατί πέθανε φίλος του στα χέρια του» αναφερόμενος στον «Τσικίτο». Τελικά, ο Έντι ο Πόντιος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών για υποθέσεις ναρκωτικών.reporter.com.cy

Post Top Ad


-->