Με τη στέψη της νέας Βασίλισσας Καρναβαλιού άρχισαν οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του «Καρναβαλιού Αμμοχώστου 2018» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/2/18

Με τη στέψη της νέας Βασίλισσας Καρναβαλιού άρχισαν οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του «Καρναβαλιού Αμμοχώστου 2018»Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «πάνω σε ένα λαμπερό άρμα, η νέα Βασίλισσα του Καρναβαλιού Αμμοχώστου, «Η Αφροδίτη του Κάβο Γκρέκο», την οποία ενσαρκώνει η Μις Κύπρος 2017, Μαρία Αρμενάκη, έφτασε χθες βράδυ στην πλατεία του Δήμου Παραλιμνίου για την καθιερωμένη στέψη της». Η Μαρία Αρμενάκη εκπροσωπεί τον Δήμο Αγίας Νάπας που φέτος ηγείται των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων Αμμοχώστου.
Τη νέα Βασίλισσα «συνόδευαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγίας Νάπας Αντώνης Χρίστου και Κωνσταντίνος Ζαννέτου, ενώ την υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Σωτήρας Γιώργος Ττάκκας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και άλλοι τοπικοί παράγοντες των Δήμων Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας. Την στέψη της νέας Βασίλισσας έκανε η περσινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού Αμμοχώστου, «Βασίλισσα του Τουρισμού»  Φλωρίνα Ομήρου».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «με το άρμα του «Η Αφροδίτη του Κάβο Γκρέκο,  ο Δήμος Αγίας Νάπας, θέλει  να περάσει το μήνυμα  ότι το Κάβο Γκρέκο είναι ένα σπουδαίο αξιοθέατο της επαρχίας Αμμοχώστου με πολλές φυσικές ομορφιές, λαμβάνοντας υπόψη ότι στην περιοχή εντοπίστηκαν ερείπια του αρχαίου ναού και μονοπάτι συνολικής απόστασης 2χλμ, που καταδεικνύουν το πέρασμά της  Θεάς της Ομορφιάς Αφροδίτης».
Οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις στον Δήμο Παραλιμνίου θα συνεχιστούν το βράδυ του Σαββάτου με τη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση στους δρόμους του Παραλιμνίου, ενώ θα κορυφωθούν το μεσημέρι της Κυριακής με την καθιερωμένη μεγάλη παρέλαση.


Πηγή: larnaca.cyprustimes.com

Post Top Ad


-->