Σάπισαν στο ξύλο πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Η εικόνα με τις μώλωπες που σοκάρει! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/1/18

Σάπισαν στο ξύλο πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Η εικόνα με τις μώλωπες που σοκάρει!


«Ήμουν σε μια σχέση 6 χρόνια, όπου κακοποιήθηκα λεκτικά, ψυχολογικά, μέχρι που κακοποιήθηκα πολύ και σωματικά. Έφτασα μισό βήμα πριν τον θάνατο, βρέθηκα σε κρατικά νοσοκομεία, έχω χαρτιά στα χέρια μου από ιατροδικαστές, χαρτί από τον εισαγγελέα που πήγα στην αρχή, έχω φωτογραφικό υλικό από την κατάσταση που ήμουν... » λέει και σοκάρει!

Η εικόνα της πραγματικά προκαλεί ανατριχίλα αφού οι μώλωπες φαίνονται ολοκάθαρα στο πρόσωπο της και η ίδια εξομολογείται την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της!

«Όταν συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή σου, ευαισθητοποιείσαι πολύ με το θέμα, γι' αυτό και αποφάσισα να κάνω τη θεατρική παράσταση» αποκάλυψε στο "Λοιπόν".

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν έφευγε από τη σχέση αυτή, απάντησε: «Ποτέ δεν ξεκινάει η σωματική κακοποίηση κατευθείαν, ξεκινάει κάνοντας λεκτική και ψυχολογική. Με τη λεκτική και την ψυχολογική κακοποίηση κάθε γυναίκα αρχίζει να χάνει την αυτοπεποίθηση της, την ισορροπία της. Χάνοντας τα δεν μπορείς ούτε να σκεφτείς τίποτα, γίνεσαι ένα φοβισμένο άτομο, υποχείριο στα χέρια κάποιου άλλου, χωρίς να έχεις αυτοεκτίμηση. Χτύπησα την πόρτα της κ. Κούβελα, γενικής γραμματέας Ισότητας των Φύλων, του υπουργείου Εσωτερικών, όταν βρισκόμουν σε αυτή την κατάσταση, και ζήτησα βοήθεια. Όπως ζήτησα βοήθεια και από το Κέντρο Κακοποιημένων Γυναικών, που με στήριξαν».

Η παράσταση της Πολύνας Γκιωνάκη με τίτλο «Κόκκινη μνήμη» είναι ένα πλήρες αυτοβιογραφικό έργο σκηνοθετείται από την ίδια με σκοπό την αφύπνηση όλων των γυναικών!


Η παράσταση της Πολύνας Γκιωνάκη με τίτλο «Κόκκινη μνήμη» είναι ένα πλήρες αυτοβιογραφικό έργο σκηνοθετείται από την ίδια με σκοπό την αφύπνηση όλων των γυναικών!

youweekly

Post Top Ad


-->