"Περίμενα σωστικό συνεργείο" - Η Αριστοτέλους αποκάλυψε το μεγάλο φόβο της(ΒΙΝΤΕΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/1/18

"Περίμενα σωστικό συνεργείο" - Η Αριστοτέλους αποκάλυψε το μεγάλο φόβο της(ΒΙΝΤΕΟ)


Η Χριστιάνα Αριστοτέλους εκμυστηρεύεται τη μεγάλη της φοβία.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει δηλώσει ότι φοβάται τις μέλισσες ενώ σε πρόσφατη αναφορά της επί του θέματος της μεγαλύτερης της φοβία ανέφερε ότι δε μπορεί να αντιμετωπίσει τις κατσαρίδες.

Στο πλαίσιο συνέντευξης με τον Χρήστο Γρηγοριάδη, ο οποίος ανέφερε ότι φοβάται το μπλε της θάλασσας και τα πουλιά αποκάλυψε  ένα περιστατικό με τις κατσαρίδες που λόγω του φόβου της έφυγε από το σπίτι και φώναξε τον αδερφό της να τη βοηθήσει.

Να δω κατσαρίδα να περπατά στη γωνιά, θα το διαχειριστώ. Δε θα τη σκοτώσω, δεν υπάρχει περίπτωση να της κοντέψω. Είδα την να πετά, εννοείται ότι θα φύγω από το σπίτι. Πέρσι το καλοκαίρι μου έτυχε ένα περιστατικό... ήμουν μόνη μου ξυπόλυτη, ξαπλωμένη στον καναπέ και έβλεπα τηλεόραση και μπαίνει μια "κυρία" και περπατούσε και όπως ήμουν ξυπόλυτη βγήκα έξω από το σπίτι (που πιθανόν έξω να είχε εκατό κατσαρίδες γιατί είχε χωράφια). Ήμουν εκεί , άρπαξα το κινητό και έπιασα τον αδερφό μου και του είπα "έλα έχει κατσαρίδα μέσα στο σπίτι".  Ήρθαν και με βρήκαν έξω μέσα στη μέση του δρόμου, δε πλησίαζα το πεζοδρόμιο και περίμενα το σωστικό συνεργείο.

Δείτε όσα είπε και την απίστευτη περιγραφή που έκανε εν ώρα εκπομπής


alphanews

Post Top Ad


-->