"Παρακαλούσα να πεθάνει η μητέρα!" - Σοκάρει η εξομολόγηση πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/1/18

"Παρακαλούσα να πεθάνει η μητέρα!" - Σοκάρει η εξομολόγηση πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού!


Μία εξομολόγηση απο καρδιάς έκανε η αγαπημένη ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν, μιλώντας για τους φόβους και τις δυσκολίες της.

Η Μαρίνα Ψάλτη έκανε μία προσωπική αποκάλυψη για την μητέρα της που πραγματικά είναι πολύ δύσκολο όταν το διαβάζεις και όταν φυσικα, έρχεται αντιμέτωπος με αυτό.

Έχεις κάνει αυτό που θέλεις στη ζωή σου;
«Στο θέατρο ναι. Προσωπικά αυτό που θα ήθελα να είχα κάνει παραπάνω είναι κάποια ταξίδια»

Τι σε φοβίζει; 
«Με φοβίζει πολύ το χάσιμο του μυαλού! Αυτό έπαθε η μάνα μου και από αυτό έφυγε».

Στο έργο «Τσάρλι Τσάπλιν» που πρωταγωνιστείς υποδύεσαι τη μητέρα του διάσημου κωμικού, η οποία αντιμετωπίζει ένα τέτοιο πρόβλημα. 
«Ακριβώς. Αυτό με φοβίζει πάρα πολύ και κάνω πως δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που παίζω για να τα βγάλω πέρα γιατί... η μητέρα μου ταλαιπωρήθηκε πολύ... Αυτό το φοβάμαι, το χάσιμο του μυαλού. Είχε άνοια. Ηταν πολύ δύσκολο για μένα, αλλά και για την αδελφή μου, γιατί ήμασταν πολύ κολλητές με τη μάνα μας, δεμένη οικογένεια. Ήταν μια πολύ έξυπνη και δραστήρια γυναίκα, που έστυβε την πέτρα, και ξαφνικά... Παρακαλούσα να «φύγει» η μάνα μου, τη λέω την αμαρτία μου», εξομολογείται η ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.


Post Top Ad


-->