Γυναίκα Αστυνομικός γράφει ποίημα για το νεκρό βρέφος του Γερίου και συγκινεί… (pic) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/1/18

Γυναίκα Αστυνομικός γράφει ποίημα για το νεκρό βρέφος του Γερίου και συγκινεί… (pic)


Το ποίημα της 35χρονης Αστυνομικού από τη Λεμεσό για το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Γέρι κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Κανένα δεν άφησε ασυγκίνητο το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε στη Λευκωσία και απασχολεί από την Τρίτη το πρωί τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη.

Σε ιμάντα διαλογής σκουπιδιών εργοστασίου ανακύκλωσης στο Γέρι ανάμεσα στα απόβλητα εντοπίστηκε νεκρό βρέφος μόλις δυο ημερών.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για να βρει την άκρη του νήματος της υπόθεσης χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, γιατί όπως όλα δείχνουν το βρέφος πετάχτηκε σε κάποιο κάδο σε περιοχή της Λευκωσίας προτού καταλήξει στο εργοστάσιο διαλογής.

Αποκλειστικά στη CT ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου που βρέθηκε το νεκρό βρέφος. «Πάθαμε σοκ… Η χειρότερη εμπειρία»
35χρονη γυναίκα Αστυνομικός από τη Λεμεσό, η Νεκταρία Αναστασίου Πολίτου αποτύπωσε σε ένα ποίημα όλα όσα ένιωσε για αυτό το γεγονός. Τα λόγια της άγγιξαν δεκάδες άλλες ψυχές και ήδη το κείμενο που ανήρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Μιλώντας στη Cyprus Times, η Νεκταρία δείχνοντας μεγαλείο ψυχής ανέφερε «αν με οτιδήποτε που γράφω μπορεί ο οποιοσδήποτε συνάνθρωπος να αισθανθεί και να ταυτιστεί, σταματά να είναι μόνο δικό μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!»

Το ποίημα της:

Για’σένα μικρό μου άψυχο σώμα

Που δεν αγκαλιάστηκες

Δεν νανουρίστηκες

Δεν κανακεύτηκες

Μήτε φιλήθηκες

Απόψε του νησιού οι μάνες όλες

Δυο φορές θα αγκαλιάσουν

Τρείς φορές θε να φιλήσουν

Τέσσερις θα κανακέψουν

Πέντε θα τα νανουρίσουν

Ποτάμια δάκρυα σεντόνια θα υφαίνουν

Του στήθους ο λυγμός για μαξιλάρι

Νάνι νάνι μικρό μου μωρό

Νάνι νάνι…


Πηγή: cyprustimes

Post Top Ad


-->