Έκκληση της Αστυνομίας για το νεκρό βρέφος που πέταξαν στην ανακύκλωση - Έρευνες και σε ιδιωτικές κλινικές - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/1/18

Έκκληση της Αστυνομίας για το νεκρό βρέφος που πέταξαν στην ανακύκλωση - Έρευνες και σε ιδιωτικές κλινικές


- Συγκλονίζει από χθες η υπόθεση του νεογέννητου που βρέθηκε στον ιμάντα ανακύκλωσης σχεδόν πολτοποιημένο
- Εξονυχιστικές έρευνες της Αστυνομίας προς πάσα κατεύθυνση, και κυρίως σε νοσοκομείο και ιδιωτικές κλινικές
- Ζητείται η συνδρομή των πολιτών προκειμένου να παράσχουν τυχόν σχετικές πληροφορίες
- Σήμερα η νεκροτομή από 2 ιατροδικαστές που θα ρίξει φως στην προέλευση των εμφανών τραυματών στο άψυχο κορμάκι της

 Έκκληση απευθύνει η Αστυνομία σε οποιονδήποτε κατέχει οποιαδήποτε πληροφορία που δύναται να βοηθήσει στις έρευνες για εξιχνίαση της υπόθεσης που συγκλόνισε το παγκύπριο χθες το πρωί.

Συγκλονισμένο από χθες το Παγκύπριο μετά την αποκάλυψη της τραγικής είδησης ανεύρεσης του νεογέννητου, μιας - δύο ημερών βρέφους, θηλυκού γένους, στον ιμάντα ανακύκλωσης σκυβάλων στο Γέρι, με τις Αρχές να βρίσκονται μεν στο σκοτάδι, αλλά να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να βρουν την άκρη του νήματος.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή "Πρωτοσέλιδο" του Σίγμα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι οι δύο είναι οι πτυχές της διερεύνησης αυτής της τραγικής υπόθεσης, από τη μια, η ποινική διερεύνηση και από την άλλη η ανθρωπιστική πλευρά του θέματος.

Ο Ανδρέας Αγγελίδης απηύθυνε έκκληση ώστε να δοθεί στην αστυνομία η οποιαδήποτε πληροφορία, προκειμένου να τύχει αξιοποίησης.

Η νεκροτομή διενεργείται σήμερα από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλα Χαραλάμπους, οπότε θα δοθούν και συγκεκριμένες απαντήσεις, αναφορικά με τα εμφανή τραύματα στο άψυχο κορμάκι του μωρού, όπως επίσης και για το αν το βρέφος αφέθηκε νεκρό στον χώρο ανακύκλωσης ή αν μεταφέρθηκε εκεί με απορριμματοφόρο όχημα, υφιστάμενο κατά την μεταφορά του τις εκδορές.

Εξάλλου, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε πως οι Ανακριτές συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, εξετάζεται και υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακαλούθησης, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν στοιχεία και να διαμορφωθεί μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Σε τέτοιες υποθέσεις, οι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχουν σημασία, τόνισε ο Εκπρόσωπος, προκειμένου να αξιολογηθούν σχετικές μαρτυρίες.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, γίνονται εξετάσεις σε Νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές για το πού γέννησε η μάνα το άτυχο βρέφος.

newsit

Post Top Ad


-->