Απρόσμενη αλλαγή στο «Τατουάζ» – Ποιος συντελεστής αποχωρεί και αντικαθίσταται; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

2/1/18

Απρόσμενη αλλαγή στο «Τατουάζ» – Ποιος συντελεστής αποχωρεί και αντικαθίσταται;


Μια απροσδόκητη αλλαγή καλείται να αντιμετωπίσει ο Ανδρέας Γεωργίου στο «Τατουάζ», το οποίο όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

Το δυνατό χαρτί του ALPHA, επιστρέφει μεν, όχι όπως ακριβώς το γνωρίσαμε δε, καθώς ένας από τους βασικούς του συντελεστές αποχωρεί από τη σειρά και αντικαθίσταται με συνοπτικές διαδικασίες από τον Ανδρέα Γεωργίου!

Ο λόγος για τον σκηνοθέτη Στάμο Τσάμη, ο οποίος μέχρι αυτή τη στιγμή σκηνοθετούσε μαζί με τον Γεωργίου, με τους δυο τους να μετρούν πολλά χρόνια συνεργασίας. Υπήρξαν, μάλιστα, μαζί και στο «Μπρούσκο».

Ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου ενημέρωσε μέσω Facebook το κοινό για την αποχώρηση του συνεργάτη του, ενώ αποκάλυψε και το όνομα του αντικαταστάτη του.


Ποιος θα είναι αυτός; Ο Θοδωρής Νικολαΐδης!
«Από τις 23/12/2017 υπογράψαμε ένα «συναινετικό διαζύγιο» με τον αγαπημένο μας σκηνοθέτη ,Stamos Tsamis. Ένας κύκλος σκληρής δουλειάς, αγάπης ,και εξαιρετικής συνεργασίας έκλεισε. Έτσι όπως τελειώνουν οι μεγάλες αγάπες. Φίλε Στάμο, σε ευχαριστούμε για τη συμβολή σου σε αυτό το τόσο φιλόδοξο project. Σου ευχόμαστε να ζήσεις και άλλους πολλούς τέτοιους κύκλους που μόνο μπροστά μάς πάνε», έγραψε και συνέχισε με ένα ακόμα post:

«Με την καινούργια χρονιά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της G.N. Make It Productions, τον πολύ αγαπητό σκηνοθέτη, πολλών τηλεοπτικών, θεατρικών και κινηματογραφικών επιτυχιών, Theodoros Nikolaides . Έναν σκηνοθέτη που ξέρει να αγαπάει τους ηθοποιούς, να συνεργάζεται καλά μαζί τους και να προσθέτει την δική του ματιά στο υποκριτικό τους ταλέντο. Θοδωρή μου, μετά από τόσα χρόνια ήρθε επιτέλους η ώρα να συνεργαστούμε. Καλωσόρισες στο #tatouaz μας».


dailymedia.gr

Post Top Ad


-->