Αποσβολωμένη η Αριστοτέλους και η ομάδα της με την παρέμβαση Κύπριου ιερέα (βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/1/18

Αποσβολωμένη η Αριστοτέλους και η ομάδα της με την παρέμβαση Κύπριου ιερέα (βίντεο)


Ο πάτερ Χαράλαμπος ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" για να διευκρινήσει πόσο αμαρτωλές είναι οι πράξεις του 'γαλανομάτη'' ιερέα. Κι ενώ όλα κυλούσαν κανονικά και ήρεμα το απόγευμα της Παρασκευής, 12 Ιανουαρίου, στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα", ο πάτερ Χαράλαμπος παρενέβη τηλεφωνικώς για να διευκρινήσει κάποια πράγματα σχετικά με τον έγγαμο βίο των ιερωμένων.

Με αφορμή το ρεπορτάζ της εκπομπής για τον γαλανομάτη ιερέα για το εξώγαμο παιδί που απέκτησε ο πάτερ Χαράλαμπος πήρε τηλέφωνο για να διασαφηνίσει ότι να γίνει κάποιος ιερέας πρέπει πρώτα να παντρευτεί, αλλιώς πρέπει να ακολουθήσει την μοναχική ζωή.

Όταν η Αριστοτέλους και οι συνεργάτες της άκουσαν τον πάτερ Χαράλαμπο να τους εξηγεί ότι ένας ιερέας δεν δικαιούται να ξαναπαντρευτεί ούτε αν πεθάνει η σύζυγός του, ούτε αν τον εγκαταλέιψει έμειναν με ανοικτό το στόμα. Δείτε το σχετικό απόσπασμα και τις αντιδράσεις της παρουσιάστριας και της ομάδας της με τα συμφραζόμενα του πάτερ Χαράλαμπου στο video που ακολουθεί:


tothemaonline.com

Post Top Ad


-->