Ανατροπή! Η Φουρέιρα στη Eurovision με την Κύπρο; Τι δηλώνει η εταιρία; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/1/18

Ανατροπή! Η Φουρέιρα στη Eurovision με την Κύπρο; Τι δηλώνει η εταιρία;


Οι προετοιμασίες για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, ο όποιος φέτος θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, τρέχουν και όπως φαίνεται, η Ελένη Φουρέιρα θα ανέβει στη σκηνή για να διεκδικήσει την πρωτιά.

Την φετινή χρονιά φαίνεται πως η Κύπρος έχει βάλει στόχο την πρωτιά γι’ αυτό και προσεγγίζει μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Αρχικά, η πρόταση του Ρικ και του Άλεξ Παπακωσταντίνου, ο όποιος υπογραφεί την φετινή συμμετοχή της Κύπρου, ήταν να γίνει απευθείας ανάθεση Έλενα Παπαρίζου. Ωστόσο, τα πράγματα την τελευταία στιγμή «στράβωσαν» και η Έλενα Παπαρίζου είπε «όχι» στην πρόταση της Κύπρου, παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές είχαν έρθει πολύ κοντά στην τελική συμφωνία.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η φήμη πως το Ρικ έχει προσεγγίσει την Panik records και την Ελένη Φουρέιρα, προκειμένου να γίνει απευθείας ανάθεση για το μουσικό διαγωνισμό του 2018.

Σε επικοινωνία που είχε το mediamagazine.gr με ανθρώπους της εταιρίας, μας επιβεβαίωσαν πως οι υπεύθυνοι της κυπριακής συμμετοχής θέλουν να στείλουν την Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision.

«Είναι αλήθεια πως έχει γίνει πρόταση από την Κύπρο για απευθείας ανάθεση στην Ελένη Φουρέιρα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Το μόνο σίγουρο είναι πως σήμερα (Τετάρτη 24 Ιανουαρίου) δεν θα υπάρξει τελική απάντηση, όπως ακούστηκε. Είμαστε σε συζητήσεις.»

mediamagazine

Post Top Ad


-->