Αγωνία για τον Αγγελίδη. Ο φόβος των επιπλοκών και η τραχειοτομή - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/1/18

Αγωνία για τον Αγγελίδη. Ο φόβος των επιπλοκών και η τραχειοτομή


Τα νέα είναι σίγουρα πιο αισιόδοξα από τις προηγούμενες ημέρες. Όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπει σε κανέναν να πει πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Οι πληροφορίες από το νοσοκομείο βγαίνουν με το σταγονόμετρο.

Οι τελευταίες αξονικές εξετάσεις δείχνουν πως η κατάσταση στο κεφάλι έχει βελτιωθεί και το αιμάτωμα που είναι και το βασικότερο πρόβλημα όλων υποχωρεί. Έτσι οι γιατροί σταδιακά μειώνουν τη χορήγηση των κατασταλτικών φαρμάκων προκειμένου να δουν την αντίδραση του ασθενή.

Το νέο πρόβλημα τώρα είναι ο αναπνευστήρας. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο παγκοσμίως εφόσον παρέλθει ένα συγκεκριμένο διάστημα ημερών θα πρέπει να γίνει προσπάθεια αφαίρεσής του από τον ασθενή. Εάν αυτός αρχίσει να αναπνέει με τις δικές του δυνάμεις καλώς.

Σε διαφορετική περίπτωση επιβάλλεται η τραχειοτομή ώστε να αποφευχθούν οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις που σε αυτές τις περιπτώσεις αποβαίνουν συνήθως μοιραίες για την ζωή του ασθενή. Αυτό τώρα είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και η προσευχή όλων μας. Να καταφέρει να αναπνεύσει με τις δικές του δυνάμεις. Εάν αυτό καταστεί εφικτό τότε σίγουρα θα έχει κάνει ένα μέγαλο βήμα στο μονοπάτι προς την ανάρρωσή του.

Σε λίγη ώρα θα σας έχω περισσοτερα…

Nassos Blog

Post Top Ad


-->