Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου «60+1 Life lessons to inspire motivate elevate your life» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/1/18

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου «60+1 Life lessons to inspire motivate elevate your life»


Στις 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Exclusive Dinner Party απο το House of Lontos  στον πολυχώρο Ceti Locale στη Λεμεσό. Σκοπός της βραδιάς ήταν η παρουσίαση του βιβλίου «60+1 Life lessons to Inspire, Motivate, Elevate your Life” απο τον κο. Αλέξη Λόντο Λεωνίδου.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο βιβλίο, το οποίο αποτελείται από 60 «μαθήματα ζωής» βγαλμένα μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες του συγγραφέα. Ένα βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης με συγκεκριμένη δομή και θεματολογία. Μια διαρκής υπενθύμηση στους συνανθρώπους μας να διατηρήσουν την ζωντάνια, την ενέργεια και την πίστη τους προς στην ζωή παρ’ολες τις κακουχίες που μπορεί να προκύπτουν.

Φίλοι, συναδέλφοι και συγγενείς του συγγραφέα παρευρέθηκαν στην εκδήλωση όπου βίωσαν την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας, παρακολούθησαν μια επίδειξη Brazilian jiu-jitsu και άκουσαν τον κ. Λόντο Λεωνίδου να μιλά για το βιβλίο του, το House of Lontos και τα μελλοντικά του σχέδια.

Ποσό των εσόδων από την πώληση των βιβλίων θα διατεθεί στημεγάλη προσπάθεια του Παγκύπριου Οργανισμού «Ένα όνειρο, μια ευχή» για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Επίσης, η ομάδα του House of Lontos σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών θα προχωρήσει σε δενδροφύτευση των 40 μικρών κυπαρισσιών που χρησιμοποιήθηκαν για τον στολισμό της εκδήλωσης.

Post Top Ad


-->