Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός πουλούσε κρέμες στο αεροδρόμιο! Η αποκάλυψη on camera! (βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/12/17

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός πουλούσε κρέμες στο αεροδρόμιο! Η αποκάλυψη on camera! (βίντεο)

υνέντευξη στο «Εδώ» παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή και μίλησε για όλους και για όλα.

«Κάνω 25 χρόνια τώρα αυτή τη δουλειά, είναι τρόπος ζωής. Ναι,έχουν περάσει χρήματα από τα χέρια μου. Δεν απαιτούσα μεγάλα οικονομικά ποσά. ήθελα να πηγαίνω απλά μισό βήμα παραπέρα. Η κακοήθεια και ο εγωκεντρισμός πάνω στη σκηνή μπορεί να με κάνει τρελή.

Έχει τύχει να πω ότι δεν θέλω να είμαι σε δουλειά λόγω συναδέλφων μου, και ενώ ήμουν κακά οικονομικά. Δεν μου έχει τύχει να ερωτευθώ. Παλιά δούλευα στο αεροδρόμιο, επί 4 χρόνια, πουλούσα αρώματα και κρέμες, μόλις είχα τελειώσει τη σχολή, παράλληλα με πρόβες.

Ήταν από τις ωραιότερες περιόδους  της ζωής μου. Θα έκανα και μαθήματα, αγγλικά-γαλλικά, δημόσιες σχέσεις… Με βοήθησε πολύ το πρωινό, να με γνωρίσει ο κόσμος με το όνομά μου, με έκανε πολύ πιο οικεία στον κόσμο.

Θεωρώ ότι ο Γρηγόρης, αν όχι ο καλύτερος, είναι από τους καλύτερους. Αισθανόμουν μεγάλη ασφάλεια με τον Αρναούτογλου. Θα μου άρεσε να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι! Εξακολουθώ να συγκατοικώ με τη μαμά, τη θεία και την αδερφή μου. Είχα προσπαθήσει να μείνω μόνη μου, νοίκιασα ένα σπίτι, και κοιμήθηκα ένα βράδυ, δεν μπορούσα, το κράτησα δυόμιση μήνες!» είπε μεταξύ άλλων, η ηθοποιός. Δείτε τη συνέντευξή της στο βίντεο που ακολουθεί:
youweekly.gr

Post Top Ad


-->