Γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια είναι έξι μηνών έγκυος «ΝΑΙ γίνονται θαύματα» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/12/17

Γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια είναι έξι μηνών έγκυος «ΝΑΙ γίνονται θαύματα»


Αυτό το κορίτσι πάλεψε πολύ μέσα στις αίθουσες σύνταξης για να καταφέρει να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Όλα θέλουν τον χρόνο τους και δεν χαρίζεται τίποτα σε κανέναν. Τώρα η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από μια τρυφερή φωτογραφία.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τον Άγιο Βασίλη ο οποίος της χαϊδεύει τρυφερά την κοιλιά. Μετά την δημοσίευση της εν λόγω φωτογραφίας η ίδια έγινε δέκτης πολλών ευχητήριων μηνυμάτων. Μέσα από το Facebook ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στα θαύματα γράφοντας: «Από το πρωί δέχομαι την αγάπη και τις ευχές σας….Σας Ευχαριστώ όλους και εύχομαι να μην τα βάζετε κάτω όσες δυσκολίες και να αντιμετωπίζετε… να ελπίζετε και να προσεύχεστε γιατί καθημερινά ΝΑΙ γίνονται θαύματα…..».

Όπως μαθαίνω η δημοσιογράφος του TVOne, Νατάσα Ευριπίδου και ο σύντροφος της Λοΐζο Λοΐζου, έχουν ήδη ξεκινήσει να μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πρωτότοκου γιου τους. Με το καλό παιδιά…Nassos Blog

Post Top Ad


-->