Ποια Μακρυπούλια και ποια Δούκισσα; Δεν φαντάζεστε ποια θα παρουσιάσει το Dancing with the stars! Η απόλυτη ανατροπή! (βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/12/17

Ποια Μακρυπούλια και ποια Δούκισσα; Δεν φαντάζεστε ποια θα παρουσιάσει το Dancing with the stars! Η απόλυτη ανατροπή! (βίντεο)


Το Dancing with the stars αποτελεί ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του προγράμματος του Ant1 για το δεύτερο μισό τη σεζόν. Και μπορεί, εν όψει και της εγκυμοσύνης της Δούκισσας Νομικού, να προαλειφόταν για παρουσιάστρια του λαμπερού show η Ζέτα Μακρυπούλια, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο «Φτιάξε καφέ», μάλλον έρχεται η απόλυτη ανατροπή!

Εκτός αυτού, ο Ant1 όπως όλα δείχνουν έχει σταματήσει να πιστεύει στην Ζέτα Μακρυπούλια αφού εκεί που το Ρουκ Ζουκ πήγαινε πολύ καλά, το άλλαξαν όλα κάνοντας το να αγκομαχεί στην τηλεθέαση και σαν δεν φτάνει αυτό…

Όπως ειπώθηκε συγκεκριμένα, πρόταση για την παρουσίαση του Dancing έγινε στη… Δέσποινα Βανδή! Ναι, καλά διαβάσατε! Ο σταθμός του Αμαρουσίου πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητες της λαμπερής τραγουδίστριας στην παρουσίαση, και έτσι, λίγες μέρες πριν, της έγινε πρόταση να αναλάβει την παρουσίασή του. Αν συμβεί αυτό, θα πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα και φρέσκια πρόταση. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, είπε ότι η τραγουδίστρια, σε μεταξύ τους συζήτηση στο παρελθόν, ήταν ιδιαίτερα θετική στο ενδεχόμενο παρουσίασης ενός show. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:


youweekly.gr

Post Top Ad


-->