Δύσκολες στιγμές για την Όλγα Κιουρτσάκη! Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που δεν γνώριζε κανείς ως σήμερα! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/12/17

Δύσκολες στιγμές για την Όλγα Κιουρτσάκη! Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που δεν γνώριζε κανείς ως σήμερα!


Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η Όλγα Κιουρτσάκη σχετικά με το χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Μπορεί πολλοί να το είδαν, όμως μόνο λίγοι το παρατήρησαν και εμείς, με αφορμή τα δημοσιεύματα για πλειστηριασμό του σπιτιού της λόγω χρεών ψάξαμε και βρήκαμε την ανάρτηση για το εν λόγω θέμα.

Η Όλγα χρησιμοποιεί τα social media για να τοποθετηθεί για αρκετά από όσα την προβληματίζουν, όπως το ενδεχόμενο να χάσει το σπίτι της.


Η ίδια άλλωστε, είχε αναφερθεί και στην αποβολή της λίγο πριν το γάμο και η μητέρα της, είχε  κατακεραυνώσει τα Μέσα όταν ερωτήθηκε για το θέμα.

Έτσι λοιπόν και το καλοκαίρι, η κόρη της Άντζελα Δημητρίου, το καλοκαίρι μίλησε ανοιχτά για την μάχη της με την λεύκη. Με ένα post που μας συγκλόνισε, η Όλγα ανέφερε τα πάντα για αυτό που την βασανίζει.

Η ίδια έγραψε:

«10 χρόνια φοβόμουν να μαυρίσω.. δεν πήγαινα στην θάλασσα και όταν πήγαινα φοβόμουν τον ήλιο και καθόμουν κάτω από ίσκο.. όλο αυτό ξεκίνησε από υπερβολικό άγχος στην αρχή ήταν ελάχιστο.. μέρα με την μέρα και χρόνο με τον χρόνο γινόταν όλο και πιο πολύ.. νιώθω όμως τυχερή γιατί είναι αυτοάνοσο που δεν πειράζει την υγεία μου.. αυτό που έχω να σας πω.. γράψτε τα όλα και χαρείτε την ζωή σας με απλές καθημερινές στιγμές που να σας γεμίζουν.. ανθρώπους και φίλους που σας δέχονται όπως είστε με τα παχάκια σας, με τις ιδιαιτερότητες σας και τις παραξενιές σας!!!  I love my life!!!»

Δείτε την συγκλονιστική της ανάρτηση:


youweekly.gr

Post Top Ad


-->