Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για την μητέρα της! «Όταν χήρεψε ήμουν μαζί της και…» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/11/17

Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για την μητέρα της! «Όταν χήρεψε ήμουν μαζί της και…»


Με αφορμή ένα θέμα για την Τζόαν Κόλινς, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην εκπομπή της για την περίοδο που χήρεψε η μητέρα της.

Η παρουσιάστρια είπε: «Όταν ήμουν εγώ μικρή η δική μου μάνα δεν δούλευε, μόνο καμιά φορά στο σπίτι που έραβε. Θυμάμαι ότι της έλεγα πάντα «πόσο τυχερή είμαι που σε έχω μέσα στο σπίτι και ζούμε μαζί».

«Για εμένα μεγαλύτερη ευτυχία από αυτό δεν υπήρχε. Όταν γεννήθηκε ο αδερφός και η μητέρα μου δούλευε, είχαν περάσει πάρα πολλά χρόνια, της έλεγα ότι χάνει αυτά που εγώ έζησα και δεν μου αρέσει. Είχα φτάσει 16-17 χρονών όταν απέκτησε η μαμά μου τον αδερφό μου και της έλεγα «Μαμά γιατί το κάνεις αυτό; Πρέπει να είσαι εδώ πέρα μέσα συνέχεια μαζί του γιατί εγώ σε έχω ευχαριστηθεί όσο ο Θοδωρής δεν θα σε ευχαριστηθεί». Δεν ξέρω ποιος ευχαριστήθηκε τη μάνα μου περισσότερο. Εγώ που η μητέρα μου είχε χηρέψει και ήμουν μαζί της και ζούσα όλο το 24ωρο της με ό,τι βαραίνει μια γυναίκα που 22 χρονών είναι χήρα και δουλεύει κιόλας ή ο αδερφός μου που μπορεί να έλειπε κάποιες ώρες η μάνα μου αλλά την έβλεπε να μπαίνει μέσα στο σπίτι χαρούμενη, ευτυχισμένη, όπως τη βλέπουμε όλοι σήμερα. Μεγάλη κουβέντα. Μην κρίνεις για να μην κριθείς, γιατί δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στη ζωή».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly

Post Top Ad


-->