Το άγνωστο δράμα της Ραμόνα και ο λόγος που την οδήγησε στο «My Style Rocks» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/10/17

Το άγνωστο δράμα της Ραμόνα και ο λόγος που την οδήγησε στο «My Style Rocks»


Η Ραμόνα είναι από τις παίκτριες που ξεχώρισαν στο «My Style Rocks». Μάλιστα, ο ΣΚΑΙ πρέπει να της χρωστάει για την άνοδο του ριάλιτι, μιας και από 6% που έκανε όταν ξεκίνησε, με τις εκρήξεις και τις συμπεριφορές της συγκεκριμένης παίκτριας, έκανε τον κόσμο να το βλέπει και το Twitter να παίρνει φωτιά γι’αυτή.

Ποια είναι όμως η Ραμόνα που όλοι σχολιάζουμε; Η Ραμόνα, όπως σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr είναι μανούλα 2 κοριτσιών! Το μοντέλο έζησε έναν θυελλώδη έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία και πατέρα των παιδιών της, Γιώργο Σταγάκη.

Τι είναι αυτό που έκανε το μοντέλο να πάει στο «My Style Rocks»; Η ιστορία της νεαρής κοπέλας που λίγοι ξέρουν και σήμερα έρχεται στο φως…

Η Ραμόνα, έζησε για κάποια χρόνια στο πλευρό του επιχειρηματία και όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και αληθινή αγάπη. Ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ αφού πριν 2 χρόνια αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και να πάρουν διαζύγιο.

Ένα διαζύγιο πολύ δύσκολο για την Ραμόνα, που την οδηγούσε σε μονοπάτια έξω από τα νερά της. Χώρισε με τον Γιώργο Σταγάκη και η οικονομική της πορεία πήγαινε από το κακό στο χειρότερο σε σημείο να φτάσει σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση.

 Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες, όπως αποκάλυψε και το Secret, αναφέρουν πως η Ραμόνα διατηρούσε γυμναστήριο που έκανε personal trainning στην Γλυφάδα, το οποίο αναγκάστηκε να κλείσει αφού δεν μπορούσε πια να συντηρήσει!

Αυτή η οικονομική καταστροφή και το διαζύγιο που την ταλαιπώρησε την οδήγησε στο My Style Rocks, καθώς έχει υπερβολικά ανάγκη αυτά τα χρήματα! Γι’αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον!


youweekly.gr

Post Top Ad


-->