Γνωστή Κύπρια ηθοποιός: «Δεν είχα λεφτά ούτε για να βάλω βενζίνη» ΒΙΝΤΕΟ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/10/17

Γνωστή Κύπρια ηθοποιός: «Δεν είχα λεφτά ούτε για να βάλω βενζίνη» ΒΙΝΤΕΟΕίναι γεγονός πως η οικονομική κρίση χτύπησε πολύ τον χώρο του θεάματος και δεν είναι λίγοι οι επαγγελματίες που έμειναν εκτός και υποχρεώθηκαν να κάνουν άλλες επαγγελματικές επιλογές.

Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που γύρισαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και είδαν την όλη κατάσταση ως μια ευκαιρία για καινούργια αρχή.

Με το χέρι στην καρδιά μίλησε η γνωστή ηθοποιός για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη.

Με δεδομένο την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βίωσαν αρκετοί ηθοποιοί, μίλησε έξω από τα δόντια για τις φορές που δεν είχε χρήματα ούτε για βενζίνη και μετρούσε τις διαδρομές για να της φτάσει μέχρι τον προορισμό της.

Συγκεκριμένα δήλωσε «Στερήθηκα δουλειές από τις επιλογές μου, δεν έκανα κάτι εις βάρος της ψυχής μου ποτέ. Ήμουν εντάξει με την συνείδηση μου. Αισθανόμουν πληρότητα ακόμα και όταν δεν είχα λεφτά για βενζίνη ή να πάω να ψωνίσω». Ο λόγος για την γνωστή Κύπρια ηθοποιό Πόπη Αβραάμ η οποία μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου.

Nassos Blog

Post Top Ad


-->