«Εν κινήσει φονικό όπλο…» το αυτοκίνητο που στέρησε την ζωή του 25χρονου Στέφανου Γεωργίου στον Εναέριο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/10/17

«Εν κινήσει φονικό όπλο…» το αυτοκίνητο που στέρησε την ζωή του 25χρονου Στέφανου Γεωργίου στον Εναέριο


Η τελευταία πράξη του δράματος για τον άτυχο Στέφανο Γεωργίου παίχτηκε σήμερα στις αίθουσες του Κακουργιοδικείου Λεμεσού.

Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, από τον συνήγορο υπεράσπισης και εκπρόσωπο της κατηγορούσας αρχής, στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του 25χρονου Στέφανου Γεωργίου, μετά από τροχαίο που προκάλεσε ο 50χρονος Ιωάννης Κυριακίδης στην περιοχή Εναερίου, στις 31 Οκτωβρίου του 2015.

Ο 50χρονος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία, στις κατηγορίες της οδήγησης υπό την επήρεια κοκαΐνης και της οδήγησης με ταχύτητα δυνάμενη να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή.


Άξιο αναφοράς είναι πως στην απόφαση του το Δικαστήριο, ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε εν κινήσει φονικό όπλο ενώ χαρακτήρισε την συμπεριφορά του εγκληματική.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του, για μετριασμό της ποινής επικαλέστηκε τις περιστάσεις κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο, ότι ο πελάτης του δεν το προκάλεσε σκόπιμα και την μεταμέλεια που έχει επιδείξει.


Καμία απόφαση και κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να φέρει τον Στέφανο πίσω στην αγκαλιά της οικογένειας και των φίλων του… ίσως μπορεί να απαλύνει για λίγο τον πόνο τους.

Πηγή: 24h.com.cy

Post Top Ad


-->