Chef De Cuisine: Αφράτο Κέικ Βανίλιας - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

Post Top Ad

15/10/17

Chef De Cuisine: Αφράτο Κέικ Βανίλιας


Ο Γιώργος Ερωτοκρίτου προτείνει στους αναγνώστες του chnews.com.cy αφράτο κέικ βανίλιας

 Υλικά : 

  • 240 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
  • 8 γρ. Baking Powder
  • 200 γρ. Ζάχαρη
  • 75 γρ. Βούτυρο Μαργαρίνη
  • 75 γρ. Βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 Αυγά
  • 120 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κουταλάκι υγρή Βανίλια


Διαβάστε την εκτέλεση εδώ.

Post Top Ad


-->