Chef De Cuisine: Καυτερό βοδινό στην κατσαρόλα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

Post Top Ad

2/10/17

Chef De Cuisine: Καυτερό βοδινό στην κατσαρόλα


Ο Γιώργος Ερωτοκρίτου προτείνει στους αναγνώστες του chnews.com.cy καυτερό βοδινό στην κατσαρόλα!

 Υλικά : 

½ κιλό κομμάτια Βοδινό

1 λίτρο Ζωμό Βοδινό

1 κουταλάκι Κάρυ

1 κουταλάκι Θυμάρι

½ φλιτζάνι Λαδί

1 φλιτζάνι Νερό

4-5 Ντομάτες μεγάλες

4 κόκκινες  Πιπεριές

2 πράσινες Πιπεριές

1 μεγάλο Κρεμμύδι

1 μεγάλο Καρότο

3 καυτερές Πιπεριές

Αλάτι & Πιπέρι


 Διαβάστε την εκτέλεση ΕΔΩ. 












Post Top Ad


-->