Ανατριχιαστικό. Η εικόνα της Αμαρυλλίδος με τον Παντελίδη που… - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/10/17

Ανατριχιαστικό. Η εικόνα της Αμαρυλλίδος με τον Παντελίδη που…


Η σχέση τους ήταν αληθινή. Πολύ δυνατή. Σχέση σεβασμού και αγάπης. Δεν είνα ιτυχαίο άλλωστε πώς ο Παντελής όταν ήταν στα ντουζένια τους και κόντρα σε όλους τους συμβούλους και παρασυμβούλους είχε δώσει της «διαταγές» στην Αμαρυλλίδα. Θα μου πείτε μοιάζει ρομαντικό ε; Να βλέπεις πώς υπάρχει ακόμη ανθρωπια στο τραγούδι και στις πιάτσες;

Κι όμως. Ήταν η εξαίρεση σε έναν βρώμικο και κακογραμμενο κανόνα εδώ και χρόνια. Σε μια αγορά που η αξιοπρέπεια μετριέται μόνο με ευρώ και η επιρροή αγοράζεται για λίγο. Σε μια αγορά που πνίγεται απο χορηγούς ματαιοδοξία, ανασφάλεια υπερβολή και «παροχές». Σε μια αγορά γεμάτη απο δεσμεύσεις, μαυρό χρήμα και «παραχωρήσεις».

Σε αυτη την αγορά λοιπόν και κόντρα σε όλα υπήρχε η καθαρή και διάφανη σχέση αυτών των δυο ανθρώπων… η οποία συνεχίζεται παρα το γεγονός ότι ο Παντελής έχει φύγει απο την ζωή. Για την Αμαρυλλίς η σχέση της με τον Παντελή θα ζεί για πάντα. Βλέπει τον Παντελή στα μάτια των ασδερφών του, των γονιών του, στα τραγούδια του, στους στίχους στην αύρα του. Έχει τον Παντελή πάντα μαζί της στο καμαρίνι, με μια φωτογραφία που όποιος την βλέπει ανατριχιάζει.

Ο Παντελης αφιερώνει στην «αλήτισσα» φίλη του… λίγες ημέρες πρίν φύγει απο τη ζωή… Ανατριχιαστικό


Nassos Blog

Post Top Ad


-->