Πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύεται τα Χριστούγεννα! Το κρατούσε κρυφό αλλά την τσακώσαμε! Ο λόγος για την… - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/10/17

Πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύεται τα Χριστούγεννα! Το κρατούσε κρυφό αλλά την τσακώσαμε! Ο λόγος για την…


Σε δύο μήνες κλείνουν έναν χρόνο μαζί και σκέφτονται να το επισημοποιήσουν!

Και δεν εννοούμε απλά με ένα μονόπετρο… Το διάσημο ζευγάρι φήμες λένε πως θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Τα εξώφυλλα του εξωτερικού έχουν βουίξει με την είδηση ότι το ζευγάρι μάλιστα πρόκειται να παντρευτεί μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων και πιο συγκεκριμένα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η Kate Hudson και ο σύντροφος της Danny Fujikawa που είναι μαζί εδώ και 10 μήνες σχεδιάζουν να παντρευτούν την Πρωτοχρονιά και το Life&Style έχει όλες τις λεπτομέρειες για τα σχέδια του ζευγαριού. Μία πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στο ζευγάρι, αποκάλυψε πως οι δυο τους έχουν αποφασίσει να παντρευτούν στο Aspen.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danny Fujikawa (@swimswammyslippyslappy) στις

«Η Kate και ο Danny συζητούν να παντρευτούν στο Aspen. Η ηθοποιός δεν ήταν έτοιμη να επιχειρήσει κάτι τέτοιο με έναν άντρα, μέχρι που ήρθε ο Danny.Τα πάνε τόσο καλά μαζί, η Kate είναι ελεύθερο πνεύμα κι εκείνος της δίνει την ελευθερία που χρειάζεται. Το Aspen είναι ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς και περνάει εκεί τις γιορτές κάθε χρόνο με την οικογένεια της. Θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία», αναφέρει η πηγή.


youweekly

Post Top Ad


-->