Ανδρέας Γεωργίου: Γιατί δεν ξέρουμε τίποτα για την προσωπική του ζωή μετά το χωρισμό με την Ελευθερία Ελευθερίου; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/10/17

Ανδρέας Γεωργίου: Γιατί δεν ξέρουμε τίποτα για την προσωπική του ζωή μετά το χωρισμό με την Ελευθερία Ελευθερίου;
Είναι ο μόνος Έλληνας που έχει 1,1 εκ ακολούθους στο instagram –απόρροια της επιτυχίας του Μπρούσκο παγκοσμίως, καθώς παίχτηκε σε 52 χώρες (ο Γιάννης Αντεντοκούμπο που παίζει στο NBA για να καταλάβετε έχει 1,3 εκ.).

Ο Ανδρέας Γεωργίου, πάντως, ομολογεί πως στα social media δεν ανταποκρίνεται ποτέ σε φλερτ ανθρώπων που δεν γνωρίζει, ενώ εξηγεί μιλώντας στο people γιατί μετά τη σχέση του με την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου δεν έχουμε μάθει τίποτα για την προσωπική του ζωή.

Όλα αυτά τα χρόνια μόνο μία σχέση σου έγινε γνωστή. Μετά δεν μάθαμε ξανά τίποτα για την προσωπική σου ζωή… 

Δεν θα άφηνα ποτέ ξανά να βγει προς τα έξω η προσωπική μου ζωή. Πιστεύω ότι είναι κάποια πράγματα που πρέπει να προστατεύονται, γιατί μετά αρχίζει η έκθεση να επηρεάζει την ίδια τη σχέση. Σε μια σχέση δεν είναι μόνο δύο, είναι και όλο το περιβάλλον που επηρεάζεται.

Μπορείς με τη δουλειά που κάνεις να έχεις εύκολα σχέση;

Όχι, η σχέση μου είναι η δουλειά μου. Είμαι σε πολύ παραγωγική ηλικία και δεν μπορώ να αφιερώσω αλλού χρόνο.

Κι αν ερωτευτείς;

Έχει τύχει κι αυτό, αλλά νομίζω είμαι πιο ερωτευμένος με τη δουλειά μου.

Λίγο σκληρό αυτό για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου…

Ναι, εκτός αν καταλαβαίνει, κάτι πολύ δύσκολο βέβαια, άρα στο τέλος μένεις μόνος.

Για σένα έχεις χρόνο να κάνεις πράγματα που σε αποφορτίζουν;

Αν πρέπει να κάνω ένα μίτινγκ με τα παιδιά και μετά πάμε και ένα σινεμά, ναι, κάνω κάτι για μένα. Τώρα θα πάω στη Θεσσαλονίκη για το μοντάζ και θα συνδυάσω και λίγο αναψυχή.

Νομίζω δεν σε βλέπουμε σχεδόν ποτέ σε κλαμπ, μπουζούκια, καλέσματα…

Όχι, δεν βγαίνω έξω. Έχω περάσει από αυτή τη φάση μικρός. Μεγάλωσα στην Αγία Νάπα κι εκεί η ζωή ήταν μόνο κλάμπινγκ. Πλέον δεν περνάω καλά σε αυτά τα μέρη. Απέχω συνειδητά. Νομίζω όλα όσα ζω καθημερινά απαιτούν και μια ισορροπία. Είμαι, λοιπόν, πολύ προσεκτικός και επιλεκτικός στο πού δίνω την ενέργειά μου. Προτιμώ να δουλέψω δύο εβδομάδες σερί και μετά να φύγω ένα τριήμερο στο εξωτερικό.

Σκηνοθετείς δύο σειρές και αποφάσισες να μη βρεθείς σε καμία από τις δύο μπροστά από τις κάμερες. Δεν θα σου λείψει το «καπέλο» του ζεν πρεμιέ;

Κάναμε ένα Μπρούσκο με τεράστια επιτυχία κι ένιωσα πως ό,τι κι αν έκανα μετά θα ήταν λιγότερο. Θέλω να το ψάξω αρκετά πριν επιστρέψω. Μετά το Μπρούσκο, τι θα άλλαζα; Θα έβαζα μια περούκα και δεν θα ήμουν ο Αχιλλέας; Επίσης, δεν είμαι και ο καλύτερος ηθοποιός του κόσμου ώστε να μεταλλαχτώ μέσα σε δύο μήνες. Αισθάνομαι πιο σίγουρος με τη σκηνοθεσία παρά με την υποκριτική. Υποκριτικά χρειάζομαι χρόνο για να με δω διαφορετικά.

Τη Δανάη Παππά που πρωταγωνιστεί στο Τατουάζ την εντόπισες όντως από το Instagram;

Ναι. Δεν μπήκα όμως στο Instagram, βρήκα μια όμορφη και της είπα «έλα να παίξεις». Έψαχνα μια ηθοποιό που χορεύει και δεν βρήκα κάποια όπως τη φανταζόμουν, οπότε έψαξα για μια χορεύτρια που μπορεί να παίξει. Της έστειλα μήνυμα, ξαφνιάστηκε, την έπεισα με δυσκολία πως δεν της κάνει κάποιος πλάκα. Τελικά ήρθε στην Κύπρο, πέρασε από κάστινγκ και κλείσαμε τη συνεργασία αμέσως.

Με 1,1 εκατ. ακολούθους στα social, φαντάζομαι έχεις τρελό φλερτ.

Ναι, αλλά δεν απαντάω σε μηνύματα που δεν γνωρίζω τον παραλήπτη, γιατί αρχικά δεν ξέρεις ποτέ ποιος κρύβεται πίσω από ένα προφίλ. Επίσης, δεν μου αρέσει το διαδικτυακό socializing. Το Ίντερνετ θέλει πολλή προσοχή στις μέρες μας.

Από το περιοδικό People…
Post Top Ad


-->