Ταξί από τα κατεχόμενα χτύπησε τον άτυχο μοτοσικλετιστή – Επέστρεφε στο σπίτι του - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/10/17

Ταξί από τα κατεχόμενα χτύπησε τον άτυχο μοτοσικλετιστή – Επέστρεφε στο σπίτι του


Νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε με το «καλημέρα» στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το ΓΣΠ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5 και 45, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, Τουρκοκύπριος οδηγός ταξί με πινακίδες εγγραφής του ψευδοκράτους, 28 ετών, χτύπησε οδηγό μοτοσικλέτας μικρού κυβισμού, η οποία κινείτο με χαμηλή ταχύτητα.

Ο άτυχος 65χρονος μοτοσικλετιστής σύρθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της τροχαίας για εξετάσεις ενώ, λόγω του θανατηφόρου δυστυχήματος ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού έκλεισε.

Μέλη της τροχαίας διεξάγουν έρευνες ούτως ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 28χρονος Τουρκοκύπριος χτύπησε τον 65χρονο ο οποίος είναι από τη Λάρνακα, και όπως εκτιμάται επέστρεφε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εξακολουθεί να παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λ/σιας – Λ/σου (με κατεύθυνση τη Λ/σο), λόγω του τροχαίου δυστυχήματος.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.


reporter.com.cy

Post Top Ad


-->