Αποκάλυψη βόμβα! Αυτός είναι ο λόγος που ο Παντελής Παντελίδης βρέθηκε στην θέση του συνοδηγού ενώ οδηγούσε το μοιραίο τζιπ! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/10/17

Αποκάλυψη βόμβα! Αυτός είναι ο λόγος που ο Παντελής Παντελίδης βρέθηκε στην θέση του συνοδηγού ενώ οδηγούσε το μοιραίο τζιπ!


Η υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη έκλεισε και επίσημα μέσα στο Σαββατοκύριακο και μπήκε, όπως έγινε γνωστό, στο αρχείο, καθώς ο εισαγγελέας έκρινε με βάσει μαρτυρίες, καταθέσεις και έρευνες, ότι ο τραγουδιστής ήταν τελικά ο οδηγός του μοιραίου τζιπ την ώρα του δυστυχήματος.

Αν και το σώμα του Παντελή Παντελίδη βρέθηκε στην πλευρά του συνοδηγού, ο πραγματογνώμονας απεφάνθη ότι εκείνος οδηγούσε το θηριώδες τζιπ που έκοψε το νήμα της ζωής του σχεδόν 2 χρόνια πριν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Έθνος» υπάρχουν καταθέσεις που μαρτυρούν ότι ήταν οδηγός ο Παντελής Παντελίδης, ενώ το πόρισμα του διορισμένου από τον πταισματοδίκη πραγματογνώμονα για το πως βρέθηκε το σώμα του άτυχου τραγουδιστή στη θέση του συνοδηγού και με την πλάτη στην πόρτα του αυτοκινήτου, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όλοι οι επιβαίνοντες σε ένα αυτοκίνητο το οποίο συγκρούεται με αυτόν τον τρόπο, εφόσον δεν είναι δεμένοι με ζώνες ασφαλείας θα πεταχτούν στη δεξιά μεριά του οχήματος, όπως και συνέβη. Ο θανών όταν τον χτυπά η σιδερένια δοκός έχει την πλάτη του στην πόρτα της δεξιάς πλευράς του οχήματος και μάλιστα παράλληλα με αυτή. Η στάση αυτή δεν θα ήταν δυνατή εάν καθόταν στη θέση του συνοδηγού, διότι δεν υπάρχει τρόπος σε ένα αυτοκίνητο που δεν περιστραφεί γύρο από τον κάθετο άξονά του, όπως στο δυστύχημα αυτό, ο δεξιά καθήμενος να στρίψει και να βρεθεί με την πλάτη στη δεξιά πόρτα».


youweekly

Post Top Ad


-->