Δείτε τα υπέροχα κεραστικά που δίνει η Χριστιάνα Αριστοτέλους σε όσους την επισκέπτονται στην κλινική - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/10/17

Δείτε τα υπέροχα κεραστικά που δίνει η Χριστιάνα Αριστοτέλους σε όσους την επισκέπτονται στην κλινική


Μανούλα της μικρής Μελίνας είναι εδώ και λίγες ώρες η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία μαζί με το σύζυγό της Γιώργο Εφραίμ, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού η δημιουργία της δικής τους οικογένειας ήταν ένα από τα μεγαλύτερά τους όνειρα.

Το ζευγάρι φυσικά από το απόγευμα δέχεται τις επισκέψεις των δικών τους ανθρώπων ενώ όπως γνωρίζουμε ήδη στην κλινική άρχισαν να καταφθάνουν τα πρώτα λουλούδια και τα πρώτα δώρα για το μωρό. Αύριο αναμένεται να αυξηθούν οι επισκέψεις των ανθρώπων που θέλουν να δουν από κοντά τη Χριστιάνα και να της δώσουν τις ευχές τους για το κοριτσάκι της.

Και ως είθισται η Χριστιάνα φρόντισε να έχει λαχταριστά κεραστικά για να δίνει σε όσους βρεθούν κοντά της στην κλινική. Γι' αυτό φρόντισε φυσικά η συνεργάτιδά της στην εκπομπή και ιδιοκτήτρια της Boutique Parisserie Μαριέλλα Χρήστου η οποία μας έδειξε τα κεραστικά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
ilovestyle.com

Post Top Ad


-->