Διπλό πρόβλημα για τον ΑΝΤ1 ο Γεωργίου. Τι έχει συμβεί; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/10/17

Διπλό πρόβλημα για τον ΑΝΤ1 ο Γεωργίου. Τι έχει συμβεί;


Δεν είναι ότι έχασαν ένα καλό lead in για το δελτίο ειδήσεων που είναι η «βιτρίνα» του κάθε καναλιού τώρα κοντραροχτυπιούνται και στην prime time. Δεύτερη εβδομάδα αναμέτρησης «Nomads» και «Τατουάζ» και στον ΑΝΤ1 ήδη σκέφτονται πόσο μεγάλο λάθος έκαναν που άφησαν την περασμένη Άνοιξη τον Ανδρέα Γεωργίου και την ομάδα του να φύγουν για τον Alpha.

Για το «Νomads» μέχρι στιγμής η βραδινή μάχη σε καμία περίπτωση δεν είναι περίπατος καθώς κονταροχτυπιέται στα ίσια με το «Τατουάζ» τόσο στο σύνολο του κοινού όσο και στο δυναμικό 15 – 44.

Ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα είναι άλλο: Η νέα καθημερινή σειρά «Παρθένα Ζωή» με τον Τότσικα πρωταγωνιστή δεν «τραβάει». Και ήδη όπως σας έγραψα από την προηγούμενη εβδομάδα στον ΑΝΤ1 ψάχνονται για νέα δραματική σειρά από τον Ιανουάριο.

Από την άλλη το «Τατουάζ» δείχνει πως όταν μια σειρά είναι καλή κρατά τον κόσμο της ότι και να έχει απέναντι. Σε κάθε περίπτωση στον Alpha καταλήγουν πως καλά έκαναν και προχώρησαν στην συγκεκριμένη μεταγγραφή και στον ΑΝΤ1 συνειδητοποιούν πως θα μπορούσαν αν είχαν κρατήσει και τον Γεωργίου να είχαν από την αρχή «καθαρίσει» την φετινή αναμέτρηση της τηλεθέασης.


Nassos Blog

Post Top Ad


-->