Χριστιάνα Αριστοτέλους: Με δάκρυα στα μάτια και την τσάντα της εγκυμοσύνης αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/9/17

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Με δάκρυα στα μάτια και την τσάντα της εγκυμοσύνης αποχαιρέτησε τους τηλεθεατέςΈφτασε η μέρα που η Χριστιάνα Αριστοτέλους αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές

Το απόγευμα της Τετάρτης 20/9 η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές καθώς σε μερικά εικοσιτετράωρα πρόκειται να φέρει στον κόσμο της κορούλα της. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη και μίλησε με τρεμάμενη φωνή για το χαρμόσυνο γεγονός που συμβαίνει στην ζωή της. Επιπλέον δεν δίστασε να εμψυχώσει τις γυναίκες που βρίσκονται στην προσπάθεια για να αποκτήσουν ένα παιδάκι λέγοντας «Πρέπει να σας πω ότι όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης δεν έπαψα ποτέ να σκέφτομαι όλες αυτές τις γυναίκες που προσπαθούν να και θέλουν να αποκτήσουν ένα μωρό. Να συνεχίσετε να προσπαθείτε. Να συνεχίσετε να το παλεύετε γιατί δεν ξέρουμε ποτέ. Εκεί που μπορεί να νιώθει μια γυναίκα ότι δεν θα έρθει έρχεται και έχουμε πάρα πολλά παραδείγματα. Αυτό θέλω να πω και να είναι το τελευταίο μήνυμα που θα κλείσουμε».


Η παρουσιάστρια υποσχέθηκε στους τηλεθεατές ότι θα τα πουν λίαν συντόμως.  Μάλιστα έβαλε την τσάντα του τοκετού μέσα στο πλατό και έφυγε με αυτή αποχαιρετώντας το κοινό της.

Επιπρόσθετα, με δάκρυα στα μάτια η οικοδέσποινα της εκπομπής Με αγάπη Χριστιάνα αποχαιρέτησε και την δημοσιογράφος της εκπομπής Βάρβαρα Ζαχαρίου η οποία το ερχόμενο Σάββατο πρόκετιαι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της. Οι δυο τους συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια και ο γάμος της συνεργάτιδας της την συγκίνησε πολύ.

Δείτε τα βίντεο:Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->