Σε δύσκολη θέση η σύζυγος του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη λόγω ερώτησης της Χριστιάνας Αριστοτέλους «Δύσκολο να διαχειριστώ…» – VIDEO


Ερώτηση που έφερε την κουβέντα στην αποχώρηση του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη από τον ΑΠΟΕΛ, έκανε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο ζεύγος Χαραλαμπίδη, την Tετάρτη 13/9 που ήταν καλεσμένοι στην εκπομπής της παρουσιάστριας.


Το ζεύγος Χαραλαμπίδη, βρέθηκε στο στούντιο του Alpha στα Λατσιά και στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, την Τετάρτη 13/9, όπου μίλησαν για την γνωριμία τους, την οικογένειά τους, τα παιδιά τους, τις ευχάριστες αλλά και τις δυσάρεστες στιγμές που έχουν περάσει ως αντρόγυνο.

Μία από τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας, αφορούσε τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μαζί ο Κωνσταντίνος και η Στέλλα, όπου εκεί η κουβέντα έφτασε στην αποχώρηση του ποδοσφαιριστή από τον ΑΠΟΕΛ το περασμένο καλοκαίρι. Μια στιγμή που ήταν δύσκολο να διαχειριστούν, ειδικότερα η σύζυγός του, όπως ανάφερε η ίδια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η παρουσιάστρια αντιλήφθηκε την δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε το ζευγάρι, με αποτέλεσμα να αλλάξει συζήτηση και να περάσουν στα πιο ευχάριστα.

Πηγή: ToThemaOnline

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy

Πηγή

Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment